Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 1 – OHR Huldenberg 1

Geel-blauw speelde op eigen veld 1-1 gelijk tegen Huldenberg na een wedstrijd met twee gezichten. Voor de rust had Sporting de bovenhand en Gasmi opende verdiend de score. Er kopte de bal tegen de lat. Vlak voor rust werd de gelijkmaker na een fout afgekeurd. In de tweede helft draaiden de bezoekers de rollen om en werd het op het uur toch 1-1. Beide ploegen waren nog gevaarlijk en Huldenberg claimde een strafschop. In de extra tijd werd ultieme 1-2 voor buitenspel afgekeurd.

Sportief Rotselaar 3 – Sporting Kampenhout 0

Opnieuw ging Sporting onderuit op verplaatsing, ditmaal met 3-0 op het veld van Rotselaar. Geel-blauw nam nochtans geen onaardige start maar kon niet scoren. De thuisploeg deed dat wel bij de eerste kans. De partij ging goed op en af met dreiging aan beide kanten. Rotselaar kwam bij een rommelige fase vlak voor de rust op 2-0. Toen Azdad vlak na de pauze dubieus een tweede gele kaart kreeg, kon Sporting met tien man geen vuist meer maken. De thuisploeg scoorde een kwartier voor tijd zelfs nog een derde keer en in de slotfase voorkwam doelman Billast nog hogere cijfers.

Sporting Kampenhout 3 – VK Linden 1

Geel-blauw behaalde onder Christophe Tack een eerste succes door met 3-1 te winnen tegen het ongeslagen Linden. Canda zorgde met een afgeweken schot voor een vroege voorsprong. Linden probeerde wel maar scoorde niet. Sporting toonde zich efficiënter en vlak voor rust zorgde Put voor 2-0. Linden zette na de pauze alles op alles en scoorde snel tegen. Het drong fel aan en ging voor de gelijkmaker maar die kwam er niet. Sporting had het een tijdje moeilijk na rust tot Put in de slotfase voor de bevrijding zorgde. Met deze tweede thuiszege op rij herademt Sporting.

FC Herent 3 – Sporting Kampenhout 0

Wie dacht dat Sporting de goede lijn van de twee vorige duels zou doortrekken, kwam bedrogen uit. Met een doelpunt in geschenkverpakking kwam de thuisploeg al snel 1-0 voor. Geel-blauw nam de wedstrijd in handen, had altijd moeten scoren, maar deed het niet. Met een vrijschop van Er tegen de lat was Sporting er dicht bij. Herent scoorde aan 100% want bij een slecht weggewerkte vrije trap was het weer raak. Sporting kon na de rust geen vuist meer maken. Toen de laks leidende ref voor een schouderduel een strafschop aan de thuisploeg schonk, was de kous helemaal af.

Sporting Kampenhout 2 – Fenixx Beigem Humbeek 0

Eindelijk! Op de vijfde speeldag behaalde Sporting met 2-0 tegen Fenixx Beigem Humbeek z’n eerste zege van het seizoen. In een evenwichtige eerste helft was er dreiging van beide ploegen maar werd er niet gescoord. Sporting was dreigender na de pauze en na 412 (!) minuten wachten scoorde Put het eerste doelpunt van deze competitie. Even later werkte Put opnieuw feilloos af en stond het ineens 2-0. Fenixx zette alles op alles maar een secuur geel-blauw vertraagde de partij en hield stand.