Skip to the content

3 Star Quality Club

3 Star Quality Club - Foot PASS - Quality in sports

Beste leden,


De afgelopen maanden hebben onze jeugdcoördinatoren, o.l.v. David Pannis, hard gewerkt aan het veelbesproken audit dossier. Elke drie jaar wordt de club onderworpen aan zo'n audit, via Double Pass, en wordt onze jeugdwerking grondig doorgelicht op vlak van kwaliteit, accommodatie en structuur.

Welnu, ik kan jullie melden dat Sporting Kampenhout erin geslaagd is om van twee naar drie sterren te gaan! Dit heeft als rechtstreeks gevolg dat we vanaf het komende voetbalseizoen de mogelijkheid hebben om aan te treden in de Interprovinciale jeugdvoetbalcompetities.

Feit dat we deze erkenning krijgen, is een opsteker. We beseffen dat we als club nog veel werk hebben en dat alles nog niet perfect verloopt. Maar deze erkenning, via een onafhankelijke partij, bevestigt wel dat we als club een goeie visie hebben en dat we op het juiste spoor zitten.

Daarvoor wil ik dan ook al onze jeugdwerkers van harte bedanken en feliciteren met het behaalde resultaat! Deze promotie biedt ons heel wat kansen maar brengt uiteraard ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Achter de schermen werd en wordt reeds hard gewerkt over de maatregelen die getroffen moeten worden om op korte en langere termijn onze visie te realiseren.

Wat de impact op vlak van begeleiding, organisatie,... exact zal zijn, zullen wij jullie toelichten tijdens onze jaarlijkse info-avond, later dit voorjaar.

 

Vriendelijke groeten,

Andries Vanhoof,
Voorzitter Sporting Kampenhout

Onze partners
}