Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 0 – FC Esperanza Pelt 1

Tegen rechtstreeks concurrent Esperanza Pelt heeft Sporting geen vijfde thuiszege op rij kunnen halen. Een door blessures en zieken geteisterde thuisploeg, met niet minder dan zeven afwezigen, verloor zuur met het kleinste verschil na een zeer evenwichtige partij. Het enige doelpunt kwam er na een onnodige strafschopfout van Billast, die de elfmeter redde maar de rebound niet kon stoppen. In de tweede helft zette geel-blauw alles op alles op zoek naar de gelijkmaker maar het mocht niet zijn. Een weinig imponerend Pelt won zo met 0-1 en spring over Sporting in de stand.

AC Betekom 3 – Sporting Kampenhout 0

Na een opnieuw zeer frustrerende avond verloor Sporting met 3-0 op het veld van Betekom. Geel-blauw nam de beste start maar verzuimde de score te openen. De thuisploeg speelde viriel maar de ref liet begaan. Jonckheere werd met een gebroken scheenbeen afgevoerd. De eerste beste kans van de thuisploeg was meteen goed voor de 1-0. Na de rust ging het spel op en af. Betekom ontsnapte eerst aan de gelijkmaker maar scoorde wel na een Kampenhoutse hoekschop met een zeer snelle omschakeling. De uiterst zwakke scheidsrechter, die floot met twee maten en twee gewichten, gaf SpK een resem gele kaarten en sloot Avetisov uit, nadat die verhaal haalde na de zoveelste fout op hem. Met elf tegen tien werd het in het slot nog 3-0.

Sporting Kampenhout 3 – VK Beringen 1

Tegen rechtstreeks concurrent Beringen won Sporting na een erg spannend slot zijn vierde thuisduel op rij. In een flauwe eerste helft kwamen de Limburgers bij een hoekschop op winst. Na rust was geel-blauw de betere ploeg en via Er werd het snel 1-1. De doelman had tweemaal hulp van de paal nodig om Beringen recht te houden maar in het slot brak de veer. Sporting, in de slotfase met tien na het uitvallen van Avetisov, scoorde zowaar nog twee keer. Invaller Put trapte met een geweldige goal alle frustratie van zich af en in de toegevoegde tijd werd het via Roekens nog 3-1.

AS Verbroedering Geel 4 – Sporting Kampenhout 2

Na een partij met twee gezichten verloor Sporting met 4-2 op het veld van Geel. De thuisploeg nam een furieuze start en leidde na amper vier minuten al met 2-0. Geel-blauw miste de aansluitingstreffer en aan de overzijde had de thuisploeg een dag waarop alles lukte en werd het nog voor de rust 4-0. Na een driedubbele wissel bij Sporting veranderde het spelbeeld en Goovaerts scoorde tegen. Sporting bleef komen en Maxime Janssens maakte er 4-2 van. Een derde goal hing enkele keren in de lucht maar een totale ommekeer kwam er niet. Een zesde uitverlies op rij dus…

EWS Schoonbeek-Beverst 2 – Sporting Kampenhout 0

Na een erg matige partij verloor Sporting alweer een uitduel, ditmaal met 2-0 op het veld van Schoonbeek-Beverst. Na een leuk wedstrijdbegin voor beide ploegen kwam de thuisploeg op 1-0 bij een hoekschop. Geel-blauw zette na de pauze veel druk maar de kansen bleven schaars. De Limburgers kregen meer en meer ruimte maar konden daar niet van profiteren. Sporting zette in het slot nog alles op alles maar kon niet scoren. Diep in de extra tijd werd het op de tegenaanval toch 2-0.

Sporting Kampenhout 3 – Witgoor Sport Dessel 2

Tegen middenmoter Witgoor Dessel behaalde Sporting een derde thuiszege op rij na een mooie remonte. Het zette na de pauze een 0-2 achterstand nog om in winst. Voor de rust kon Sporting amper voor dreiging zorgen en konden de bezoekers al te makkelijk twee keer scoren. Het spelbeeld veranderde na de pauze en binnen de vijf minuten scoorden Maxime Janssens en Roekens: 2-2. Witgoor probeerde wel maar kreeg nog een derde doelpunt tegen toen Roekens een fraaie thuisaanval afrondde.

VK Wellen 4 – Sporting Kampenhout 0

Zware nederlaag voor Sporting op het veld van Wellen. Na een zwakke start klom Wellen vrij snel op voorsprong. Halfweg de eerste helft lag een verkeerd beoordeelde fase aan de basis van de rode kaart van Avetisov. Het was echter niet te zien welke ploeg met tien speelde. Na rust voorkwam de thuisdoelman met lijf en leden de 1-1 van Er. Daarna ging het snel en werd het 2-0 na een niet geloten fout en even later zelfs 3-0. Na het prachtige vierde doelpunt voorkwam Billast in de slotfase nog erger.

Sporting Kampenhout 3 – FC Diest 0

In het Vlaams-Brabantse duel tegen Diest heeft Sporting een tweede thuiszege op rij behaald. Met een rake vrije trap opende Maxime Janssens al vrij snel de score. In een verder evenwichtige eerste helft kreeg geel-blauw nog de beste kansen. Vlak na de pauze moest Diest met tien voort en scoorde Maxime Janssens de 2-0 van op de stip. Toen op het uur Avetisov een hoekschop van alweer Maxime Janssens binnen buffelde, was de partij gespeeld en kon een moedig Diest geen vuist meer maken.

<p><strong>FC Sint-Lenaarts 2 – Sporting Kampenhout 1</strong></p>
<p><em>Ook tegen Sint-Lenaarts domineerde Sporting een groot deel van de wedstrijd maar toch werd er met 2-1 verloren. Geel-blauw begon in overdrive aan de partij en trof snel twee keer de paal. Het eerste en enige gevaar van de thuisploeg leverde een doelpunt op. Een doelpunt van Avetisov werd dan weer dubieus afgekeurd voor buitenspel. Na de koffie zorgde Vangrunderbeek snel voor 1-1 van op de stip en bleven de meeste kansen voor Sporting. Na zwak verdedigen bij een hoekschop werd het 2-1, een achterstand die niet meer kon worden rechtgezet in een woelig slot.</em></p>

Sporting Kampenhout 3 – FC Zwarte Leeuw 1

In het kelderduel tegen Zwarte Leeuw behaalde Sporting verdiend de eerste zege van het seizoen. Met een vroeg doelpunt van Put zat geel-blauw al snel op rozen. De thuisploeg bleef nadien dreigen. Na een halfuur stopte de bezoekende doelman een strafschop van Maxime Janssens. De 2-0 bleef zo uit maar kwam er wel na de pauze via Er. Toen die even later opnieuw scoorde, was de partij gespeeld. Zwarte Leeuw scoorde nog tegen in de slotfase maar de eerste winst kwam niet meer in gevaar.

Onze partners