Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 1 – Eendracht Termien 3

Tegen een beter spelend Termien ging Sporting met 1-3 onderuit. Het bleef wel lang 0-0 tot er op korte tijd twee goals vielen na voorafgaand handspel. Deze fouten van de wedstrijdleiding gaven de bezoekers een zetje. Op slag van rust werd het na een hoekschop 0-3 en was de partij gespeeld. Sporting drong aan in de tweede helft. Maxime Janssens redde van op de stip de eer waarna Termien met tien viel. Daarna was geel-blauw enkele keren dicht bij 2-3 maar Termien hield stand en doet volop mee voor de titel. Sporting moet in de volgende wedstrijden het behoud veiligstellen.

FC Diest 6 – Sporting Kampenhout 0

Na een collectieve offday ging Sporting met zware 6-0 cijfers onderuit op het veld van Diest. Na een tegendoelpunt in de eerste minuut knokte Sporting zich terug in de wedstrijd maar met de rust in zicht gaf het op korte tijd twee zeer vermijdbare doelpunten weg. De tweede helft was lang een maat voor niets en nadat er enkele tieners tussen de lijnen kwamen liep de score nog op tot een uiterst pijnlijke 6-0.

Sporting Kampenhout 1 – FC Sint-Lenaarts 1

Met een 1-1 gelijkspel tegen Sint-Lenaarts is Sporting al drie weken ongeslagen. Na amper 24 seconden bracht Roekens geel-blauw op al voorsprong. Goovaerts scoorde meteen de 2-0 maar het doelpunt werd onbegrijpelijk afgevlagd. De partij was vrij evenwichtig en nog voor de pauze werd het 1-1. Sint-Lenaarts begon nog het best aan de tweede helft maar Sporting zette nadien alles op alles. Een tweede thuisdoelpunt hing enkele keren in de lucht maar kwam er uiteindelijk niet meer.

Witgoor Sport Dessel 1 – Sporting Kampenhout 1

In de zespuntenwedstrijd tegen Witgoor Sport leek geel-blauw lange tijd op weg naar een gouden driepunter tot de thuisploeg in het slot alsnog gelijk maakte. In een evenwichtige eerste helft zorgde Maxime Janssens met een knap schot vrij snel voor een 0-1 voorsprong. Witgoor probeerde wel maar was weinig gevaarlijk. Na de pauze stak de thuisploeg nog een tandje bij en was enkele keren gevaarlijk. Sporting kon te weinig dreigen en in de slotfase viel bij een vrije trap alsnog de late gelijkmaker.