Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

David Pannis verlengde zijn overeenkomst bij Sporting met één jaar en zal tot medio 2020 aan het sportieve roer staan.

Naast de trainer blijven er ook vijf spelers langer de club trouw. Thomas Desmet, Cédric Medard, Nik Vangrunderbeek en Johan Yangassa verlengden hun overeenkomst met twee seizoenen. Ben De Boeck verlengde zijn contract met één jaar met optie voor een bijkomend seizoen.

Onze Nik Vangrunderbeek is door de regionale zender Ring TV genomineerd voor 'het mooiste doelpunt van 2018'. Hij speelde afgelopen voorjaar nog voor SK Londerzeel en scoorde daar met een knappe vrije trap in de kruising. Stemmen kan via de website van Ring TV.

Hierbij dus een warme oproep om massaal op onze smaakmaker te stemmen en hem zo deze leuke eer te gunnen.... De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de sportuitzending van zondag 6 januari 2019. Stemmen maar... op onze Nik!

https://www.ringtv.be/nieuws/wie-scoorde-het-mooiste-doelpunt-van-2018

VC Jong Lede 1 – Sporting Kampenhout 3

Sporting heeft met verve het verlies in de heenwedstrijd rechtgezet en won verdiend met 1-3 in Lede. In de eerste helft was Kampenhout veel scherper dan een mak Lede en met doelpunten van Desmet en Yangassa stond al voor het halfuur verdiend 0-2. Na de pauze rechtte de thuisploeg de rug. Doelman Billast stopte een strafschop en met z’n tweede goal zorgde Yangassa voor 0-3. Geel-blauw viel ongelukkig met tien na het tweede geel voor Verhaeghe maar een beresterke Billast redde een tweede strafschop. Pas in het slot konden de Oost-Vlamingen de eer redden: eindstand 1-3.

FC Lebbeke 1 – Sporting Kampenhout 1

Sporting behaalde op het veld van FC Lebbeke z’n vijfde gelijkspel in zes wedstrijden na een partij die geel-blauw had kunnen winnen maar in het slot evengoed had kunnen verliezen. In de eerste helft bracht Vangrunderbeek Kampenhout op 0-1 en had Sporting uitzicht op meer. Ook na rust kwam dat tweede doelpunt er niet en net toen Kampenhout even met tien stond, maakte de thuisploeg gelijk. Nadien waren er nog een paar dubieuze fases aan beide kanten maar de score wijzigde niet meer.

Sporting Kampenhout 2 – VV Zelzate 2

Geel-blauw behaalde een verdiend gelijkspel tegen Zelzate. De bezoekers begonnen goed maar dan nam Sporting over maar scoren lukte niet. Net in die betere periode werd het op hoekschop 0-1 en dat gaf de bezoekers een boost. Nog voor de koffie scoorde Zelzate met een vrije trap 0-2. In de tweede helft vocht Sporting terug met een doelpunt van Bouzerda. Een kwartier voor tijd zorgde Vangrunderbeek met een mooie vrijschop voor de 2-2. Zelzate mocht in het slot nog blij zijn met dat puntje want Vangrunderbeek zorgde bijna voor 3-2 en een bezoeker ontsnapte aan rood.

Avanti Stekene 0 – Sporting Kampenhout 0

Na een kansarme wedstrijd deelden beide ploegen broederlijk de punten. Sporting won het duel op punten na de eerste helft, maar mede door de gedwongen wissel van kapitein Van Den Broeck had de thuisploeg wel lichtjes de bovenhand in de tweede periode.

Sporting Kampenhout 0 – SK Pepingen-Halle 0

Na een spannende wedstrijd met wisselende kansen eindigde het Vlaams-Brabantse duel op een scoorloos gelijkspel. In een vrij evenwichtige eerste helft hadden beide ploegen enkele mogelijkheden maar niemand slaagde erin om te scoren. Sporting begon nog goed aan de tweede helft maar dan namen de bezoekers over om op een sterke doelman Billast te stuiten. In de slotfase werd Kampenhout opnieuw beter met enkele kansen op het winnende doelpunt maar de brilscore bleef op het bord.

FC Wetteren 3 - Sporting Kampenhout 1

Geel-blauw had lang uitzicht op een punt maar verloor in het laatste wedstrijdkwart met 3-1 van FC Wetteren. In een gelijkopgaande eerste helft kwam de thuisploeg op winst na een zeer licht toegekende vrijschop. Aanvoerder Van Den Broeck bracht Sporting verdiend op 1-1. Na de pauze voerde Wetteren de druk op en halfweg resulteerde dat in een tweede thuisgoal. Kampenhout had geen reactie meer in huis en in de slotfase werd het nog 3-1 zodat Sporting na twee uitzeges opnieuw verloor.

Sporting Kampenhout 0 – VK Svelta Melsele 0

Geel-blauw slaagde er niet in om een eerste keer dit seizoen een zes op zes neer te zetten. Na een flauwe wedstrijd raakte het niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Svelta Melsele. Voor rust werden de doelmannen nauwelijks op de proef gesteld. In het begin van de tweede helft leek Vangrunderbeek de ban te breken maar zijn doelpunt werd afgekeurd. Ook nadien was er veel goede wil maar weinig doelgevaar. Zo bleef de brilscore op het bord na een wedstrijd die geen winnaar verdiende.

Morgen, donderdag 1 november, gaan de spelers van de 1e ploeg in Kampenhout wafels verkopen ten behoeve van onze club.

Zij trainen van 09u00 tot 11u00 en daarna start de huis aan huis verkoop.

Bij deze doe ik een oproep aan jeugdspelers, die voor morgen nog geen plannen hebben, om zich om 11u00 te melden op de club zodat ze aan kunnen sluiten bij de spelers van de 1e ploeg en er zo een gezamelijk evenement van maken.

Wie weet worden jullie zo de best verkopende ploeg en winnen jullie een uitstap of gelijkwaardig evenement!

Onze partners