Skip to the content

Contact

Het 'Voornaam' veld is verplicht.
Het 'Naam' veld is verplicht.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven

Sporting Kampenhout

Zeypestraat 26a
1910 Kampenhout
+32 (0)16 65 04 02

G.C.:
André Elinckx
+32 (0)16 65 78 36
andre.elinckx@telenet.be

Onze partners

Ligging

Of u nu uit de richting van Brussel, Mechelen, Leuven of Vilvoorde komt, het Gemeentelijk Stadion is gemakkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer vormt het geen probleem.

Vanuit Brussel

Volg de N21 richting Haacht. U passeert Diegem, Brucargo-Melsbroek en Steenokkerzeel. In Kampenhout voorbij de AD Delhaize aan de volgende verkeerslichten links de Zeypestraat inslaan (Sportcentrum volgen).

Vanuit Leuven

Volg de N26 richting Mechelen. Aan de brug van Kampenhout-Sas links richting Brussel volgen. Na een drietal kilometer aan de tweede verkeerslichten rechtsaf de Zeypestraat inslaan (Sportcentrum volgen).

Vanuit Mechelen

Volg N26 richting Leuven. Aan de brug van Kampenhout-Sas rechts richting Brussel volgen. Na een drietal kilometer aan de tweede verkeerslichten rechtsaf de Zeypestraat inslaan (Sportcentrum volgen).

Vanuit Vilvoorde

U gaat richting Peutie, Perk. Daar volgt u Kampenhout (Kampenhoutsesteenweg). In Kampenhout-Centrum voor de kerk rechtsaf tot aan de Haachtsesteenweg (N21). Linksaf richting Haacht volgen. Voorbij de AD Delhaize aan de volgende verkeerslichten links de Zeypestraat inslaan (Sportcentrum volgen).

Openbaar vervoer

Er is 200 meter van het stadion een bushalte De Lijn (lijnbus Brussel-Keerbergen / Brussel-Haacht stopt in beide richtingen). Halte Ruisbeek.

  • Vanuit Mechelen: lijnbus Mechelen-Leuven tot op Kampenhout-Sas. Overstappen op lijnbus Brussel-Keerbergen / Brussel-Haacht.
  • Vanuit Leuven: lijnbus Leuven-Mechelen tot Kampenhout-Sas. Overstappen op lijnbus Brussel-Keerbergen / Brussel-Haacht.
  • Vanuit Brussel: lijnbus Brussel-Keerbergen / Brussel-Haacht.