Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

VC Bertem-Leefdaal 1 – Sporting Kampenhout 0

Het mag niet zijn voor Sporting want het verloor nu ook onverdiend op het veld van Bertem-Leefdaal na een doelpunt in de toegevoegde tijd. In een evenwichtige wedstrijd was al snel duidelijk dat wie scoorde waarschijnlijk zou winnen. Kansen waren dus schaars. Geel-blauw was voetballend wel de betere maar kon amper voor dreiging zorgen. De partij leek op een logische brilscore te eindigen maar zelfs dat was Sporting niet gegund toen de thuisploeg diep in de extra tijd alsnog scoorde.

Eendracht Mazenzele Opwijk 2 – Sporting Kampenhout 0

Op het veld van Mazenzele Opwijk speelde geel-blauw geen onaardige wedstrijd maar toch verloor het met 2-0. Sporting was de best voetballende ploeg voor de rust en dreigde enkele keren. De thuisploeg was ook een paar gevaarlijk met ondermeer een bal tegen de paal. Put kreeg een open kans maar standde op de doelman. In de tweede helft werd het al snel 1-0. Sporting moest achtervolgen maar kon maar voor weinig dreiging zorgen. In de extra tijd werd het nog 2-0 en was de winnaar bekend.

Sporting Kampenhout 0 – Olympia SC Wijgmaal 4

Een onuitgegeven geel-blauw kreeg in de zespuntenwedstrijd tegen Wijgmaal een 0-4 draai om de oren. Sporting begon dramatisch aan de partij en gaf snel en veel te gemakkelijk twee goals weg. De bezoekers zaten zo na minder dan een kwartier al op rozen en moesten niet uitblinken om die 0-2 vast te houden. De tweede helft was maar net begonnen of het werd 0-3. Sporting probeerde wel maar kon de bezoekers niet verontrusten. In de slotfase, met steeds meer sneeuw, werd het zelfs nog 0-4.