Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

SC Grimbergen 1 – Sporting Kampenhout 2

Een verjongd Sporting behaalde een verdiende zege op het veld van Grimbergen. Geel-blauw, dat de hele wedstrijd domineerde, kwam via Put verdiend op 0-1. De thuisploeg kwam uit het niets op gelijke hoogte met een afstandsschot. Grimbergen ontsnapte enkele keren aan een nieuwe achterstand maar die 1-2 kwam er toch met het eerste doelpunt van Azdad. In het slot speelde de thuisploeg alles of niets maar Sporting hield de winst vast, ook al kreeg een sterk debuterende Delhaisse nog rood.

<p><strong>FC Borght-Humbeek 1 – Sporting Kampenhout 0</strong></p>
<p><em>Een gehavend Sporting verloor diep in de toegevoegde tijd ongelukkig met het kleinste verschil op de modderakker van Borght-Humbeek. In een gelijkopgaande eerste helft gingen beide ploegen voluit hun kans op een moeilijk bespeelbaar veld. Na rust bleef het duel boeiend met een, zonder succes, aandringende thuisploeg. In de slotfase kwam geel-blauw er enkele keren goed uit maar scoorde niet. Diep in de extra tijd bleef de bal na een hoekschop hangen en met een moddergoal viel de 1-0. Trainer Dessaer moest flink sleutelen aan zijn elftal nadat Avetisov, Er en Goovaerts met Covid-19 uitvielen. </em></p>

Sporting Kampenhout 2 – HO Bierbeek 2

Ondanks een goede wedstrijd gaf Sporting in het slot een zekere overwinning uit handen tegen Bierbeek: 2-2. Met een vroeg doelpunt van Roekens nam geel-blauw nochtans een droomstart. Een dominant Sporting kon die voorsprong niet uitdiepen en Bierbeek maakte onverwacht gelijk. Na de pauze volgde hetzelfde scenario met de thuisploeg die snel weer op voorsprong kwam via Put. Kampenhout leek de controle te hebben tot Bierbeek in het slot erg gevleid de 2-2 maakte van op de stip. In de slotminuut ontsnapten de bezoekers aan een terechte rode kaart na een slag.

Sporting Kampenhout 4 – VK Linden 0

Een sterk Sporting won de topper tegen nummer twee Linden met afgetekende 4-0 cijfers. De bezoekers speelden behoudend en probeerden de nul te houden. Toen Er Sporting op winst kopte, moest Linden komen. Na een blunder van de doelman werd het vlak voor rust 2-0. In de tweede helft demonstreerde Kampenhout en kon een tegenvallend Linden geen vuist meer maken. Maxime Janssens scoorde met een vrije trap en finaal zorgde invaller Ansoms van op de stip voor de zware 4-0 eindstand.

SC Out-Hoegaarden 0 – Sporting Kampenhout 2

Geel-blauw speelde een prima wedstrijd en won een boeiende topper op het veld van Out-Hoegaarden met 0-2. In een gelijkopgaande eerste helft met pogingen aan beide kanten kwam Sporting na een half uur op voorsprong via Avetisov. Na de pauze controleerde geel-blauw de partij en volgden enkele uitstekende kansen. De thuisdoelman voorkwam een grotere achterstand tot de bal in het slotkwartier op de stip ging. Jonckheere zette die strafschop feilloos om en legde de 0-2 eindstand vast.

Sporting Kampenhout 2 – VC Houtem-Oplinter 0

Een sterk Sporting domineerde de hele wedstrijd en boekte een logische 2-0 zege tegen Houtem-Oplinter. In de eerste helft konden de stugge bezoekers nog stand houden, ook al omdat de doelman vlak voor de pauze een strafschop van Roekens redde. Na de koffie bleef geel-blauw dreigen en Maxime Janssens zorgde na een uur voor de logische voorsprong. Nadien ontsnapten de bezoekers een paar keer aan een tweede doelpunt tot Roekens er toch 2-0 van maakte en hiermee de partij besliste.

HO Veltem 2 – Sporting Kampenhout 1

Op het veld van buur Veltem verloor Sporting verrassend een eerste keer dit seizoen nadat het na de rust een 0-1 voorsprong uit handen gaf. Met een vroeg doelpunt van alweer Er zat geel-blauw al snel op rozen. Een voorsprong die gerust hoger had kunnen oplopen. Na de rust knokte de thuisploeg zich in de wedstrijd en na een uur werd het 1-1. Die voorsprong gaf Veltem vleugels en na een hoekschop werd het 2-1. Een verwoed slotoffensief van Sporting leverde geen goals meer op.

Sporting Kampenhout 2 – OHR Huldenberg 2

Sporting, dat na minder dan vijf minuten Avetisov met rood verloor, speelde na een beresterke partij met tien 2-2 gelijk tegen Huldenberg. Er bracht Sporting na een blunder van de doelman voor zodat geel-blauw met 1-0 ging rusten. Meteen na de koffie werd het 1-1 maar Sporting reageerde onmiddellijk met een doelpunt van Put: 2-1. Halfweg de tweede helft maakte Huldenberg opnieuw gelijk. Een verbeten thuisploeg zette nog door en de bezoekende doelman voorkwam in het slot de 3-2.

SC Aarschot 2 – Sporting Kampenhout 4

Geel-blauw won na een weinig hoogstaand duel met 2-4 van het in puntennood verkerende Aarschot. Hoewel de thuisploeg het best begon, liep Sporting voor de rust tot 0-3 uit met doelpunten van Er, Maxime Janssens en Put. Toen topschutter Roekens er na de koffie al snel 0-4 van maakte, leek een moedig Aarschot rijp voor de slachtbank. Maar zover kwam het niet omdat geel-blauw te veel gas terug nam en de thuisploeg met een afgeweken bal en een strafschop nog terugknokte tot 2-4.

Sporting Kampenhout 2 – VC Bertem-Leefdaal 2

Na een aangename topper gaf Sporting in extremis de winst uit handen tegen een aanklampend Bertem-Leefdaal: 2-2. Geel-blauw nam een droomstart met een heel vroeg doelpunt van Put. De thuisploeg hield de controle tot aan de rust maar op het uur werd het toch 1-1. De reactie mocht er zijn want een paar minuten later bracht Put Sporting weer op voorsprong. Het derde thuisdoelpunt bleef uit en de bezoekers gaven zich niet gewonnen. Na een onterechte hoekschop werd het in extremis 2-2.

Onze partners