Skip to the content

Samenwerkingsverbanden

Sporting Kampenhout vindt het belangrijk dat alle jeugdspelers binnen onze regio de kans krijgen om een gedifferentieerde opleiding te krijgen. Enerzijds proberen we deze spelers te vinden door middel van scouting, maar onze voorkeur gaat naar het aangaan van samenwerkingsverbanden.

Op dit moment heeft Sporting Kampenhout samenwerkingsverbanden met 3 clubs:

Logo K.V. Mechelen

K.V. Mechelen

Door de samenwerking met KV Mechelen krijgen de betere jeugdspelers van onze club en uit de regio de mogelijkheid om een opleiding te krijgen op Elite-niveau. Door deze samenwerking leren kunnen we de spelers geleidelijk aan laten kennis maken met het elite-niveau. Hierdoor weten de spelers beter wat ze kunnen verwachten, waardoor ze makkelijker de juiste keuze kunnen maken.

Daarbovenop kunnen we onze trainers en medewerkers extra bijscholingen aanbieden, zodat de kwaliteit van onze jeugdopleiding kan blijven groeien.

Logo VK Berg-op

VK Berg-op

Door de samenwerking met VK Berg-op kunnen we alle jeugdspelers uit de gemeente Kampenhout dezelfde, gedifferentieerde opleiding aanbieden. Na de jeugdopleiding kunnen de jeugdspelers, die niet kunnen doorstromen naar onze A of B-kern, toch binnen hun gemeente en op hun eigen niveau blijven voetballen.

Logo Miecroob Veltem-Beisem

Miecroob Veltem-Beisem

De samenwerking met Miecroob Veltem enkel voor onze vrouwelijke leden. Door de samenwerking met Miecroob Veltem kunnen we jeugdspeelsters uit de regio een gedifferentieerde opleiding aanbieden, binnen hun comfortzone. Ook de volwassen dames krijgen hierdoor de mogelijkheid om op hun eigen niveau te voetballen.

 

Onze partners