Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

VC Bertem-Leefdaal 1 – Sporting Kampenhout 0

Het mag niet zijn voor Sporting want het verloor nu ook onverdiend op het veld van Bertem-Leefdaal na een doelpunt in de toegevoegde tijd. In een evenwichtige wedstrijd was al snel duidelijk dat wie scoorde waarschijnlijk zou winnen. Kansen waren dus schaars. Geel-blauw was voetballend wel de betere maar kon amper voor dreiging zorgen. De partij leek op een logische brilscore te eindigen maar zelfs dat was Sporting niet gegund toen de thuisploeg diep in de extra tijd alsnog scoorde.

Eendracht Mazenzele Opwijk 2 – Sporting Kampenhout 0

Op het veld van Mazenzele Opwijk speelde geel-blauw geen onaardige wedstrijd maar toch verloor het met 2-0. Sporting was de best voetballende ploeg voor de rust en dreigde enkele keren. De thuisploeg was ook een paar gevaarlijk met ondermeer een bal tegen de paal. Put kreeg een open kans maar standde op de doelman. In de tweede helft werd het al snel 1-0. Sporting moest achtervolgen maar kon maar voor weinig dreiging zorgen. In de extra tijd werd het nog 2-0 en was de winnaar bekend.

Sporting Kampenhout 0 – Olympia SC Wijgmaal 4

Een onuitgegeven geel-blauw kreeg in de zespuntenwedstrijd tegen Wijgmaal een 0-4 draai om de oren. Sporting begon dramatisch aan de partij en gaf snel en veel te gemakkelijk twee goals weg. De bezoekers zaten zo na minder dan een kwartier al op rozen en moesten niet uitblinken om die 0-2 vast te houden. De tweede helft was maar net begonnen of het werd 0-3. Sporting probeerde wel maar kon de bezoekers niet verontrusten. In de slotfase, met steeds meer sneeuw, werd het zelfs nog 0-4.

Sporting Kampenhout 0 – KV Tervuren-Duisburg 0

Geel-blauw bleef in de partij tegen rechtstreeks concurrent Tervuren-Duisburg op een 0-0 gelijkspel steken. Sporting had het merendeel van het balbezit maar kon de schaarse kansen niet afwerken. Een poging van Er likte de lat en hij zag ook een bal op de lijn gered. Na de pauze plooiden de bezoekers helemaal terug. Sporting kreeg bij enkele prangende fases de bal niet over de lijn. Een pegel van uitblinker Azdad vloog tegen de kruising. Sporting zette nog alles op alles maar scoorde niet meer.

Europa 90 Kraainem FC 1 – Sporting Kampenhout 2

Geel-blauw heeft z’n eerste uitzege van het seizoen beet na een felbevochten 1-2 winst op het veld van Kraainem. Met een vroeg doelpunt van Er nam Sporting een droomstart. De thuisploeg ging met veel overgave in de achtervolging maar er werd secuur verdedigd. Ook na de pauze bleef Kraainem druk zetten terwijl Sporting op de tegenaanval loerde. Tien minuten voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. De 17-jarige Daan Straetmans, één minuut op het veld, zorgde in de slotfase voor euforie met de 1-2.

Sporting Kampenhout 2 – VK Liedekerke 2

Geel-blauw speelde op de valreep met tien man 2-2 gelijk tegen Liedekerke. Met een vermijdbaar doelpunt kwamen de bezoekers op voorsprong. Even later kon Er na een prima aanval 1-1 maken. Na een half uur trok Reniers aan de noodrem en kreeg rood. Met een mannetje minder kreeg Sporting opnieuw een te vermijden doelpunt tegen bij een vrije trap. Liedekerke keek daarna de kat uit de boom. Sporting ging op zoek naar de 2-2 die er verdiend kwam in de extra tijd via invaller Roekens.

FC Eppegem 3 – Sporting Kampenhout 1

Na een pot gevechtsvoetbal verloor Sporting nu ook met 3-1 op het veld van rode lantaarn Eppegem. De thuisploeg profiteerde in de eerste helft optimaal van het windvoordeel en scoorde tweemaal op een stilstaande fase. Geel-blauw zette veel druk na de pauze maar bij een vrije trap werd het 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Roekens zorgde nog snel voor een mooie eerredder maar daar bleef het bij. Door het verlies zijn Eppegem en Kampenhout samen troosteloos laatste in eerste provinciale.

Sporting Kampenhout 1 – OHR Huldenberg 1

Geel-blauw speelde op eigen veld 1-1 gelijk tegen Huldenberg na een wedstrijd met twee gezichten. Voor de rust had Sporting de bovenhand en Gasmi opende verdiend de score. Er kopte de bal tegen de lat. Vlak voor rust werd de gelijkmaker na een fout afgekeurd. In de tweede helft draaiden de bezoekers de rollen om en werd het op het uur toch 1-1. Beide ploegen waren nog gevaarlijk en Huldenberg claimde een strafschop. In de extra tijd werd ultieme 1-2 voor buitenspel afgekeurd.

Sportief Rotselaar 3 – Sporting Kampenhout 0

Opnieuw ging Sporting onderuit op verplaatsing, ditmaal met 3-0 op het veld van Rotselaar. Geel-blauw nam nochtans geen onaardige start maar kon niet scoren. De thuisploeg deed dat wel bij de eerste kans. De partij ging goed op en af met dreiging aan beide kanten. Rotselaar kwam bij een rommelige fase vlak voor de rust op 2-0. Toen Azdad vlak na de pauze dubieus een tweede gele kaart kreeg, kon Sporting met tien man geen vuist meer maken. De thuisploeg scoorde een kwartier voor tijd zelfs nog een derde keer en in de slotfase voorkwam doelman Billast nog hogere cijfers.

Sporting Kampenhout 3 – VK Linden 1

Geel-blauw behaalde onder Christophe Tack een eerste succes door met 3-1 te winnen tegen het ongeslagen Linden. Canda zorgde met een afgeweken schot voor een vroege voorsprong. Linden probeerde wel maar scoorde niet. Sporting toonde zich efficiënter en vlak voor rust zorgde Put voor 2-0. Linden zette na de pauze alles op alles en scoorde snel tegen. Het drong fel aan en ging voor de gelijkmaker maar die kwam er niet. Sporting had het een tijdje moeilijk na rust tot Put in de slotfase voor de bevrijding zorgde. Met deze tweede thuiszege op rij herademt Sporting.

Onze partners