Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

SC Aarschot 2 – Sporting Kampenhout 4

Geel-blauw won na een weinig hoogstaand duel met 2-4 van het in puntennood verkerende Aarschot. Hoewel de thuisploeg het best begon, liep Sporting voor de rust tot 0-3 uit met doelpunten van Er, Maxime Janssens en Put. Toen topschutter Roekens er na de koffie al snel 0-4 van maakte, leek een moedig Aarschot rijp voor de slachtbank. Maar zover kwam het niet omdat geel-blauw te veel gas terug nam en de thuisploeg met een afgeweken bal en een strafschop nog terugknokte tot 2-4.

Sporting Kampenhout 2 – VC Bertem-Leefdaal 2

Na een aangename topper gaf Sporting in extremis de winst uit handen tegen een aanklampend Bertem-Leefdaal: 2-2. Geel-blauw nam een droomstart met een heel vroeg doelpunt van Put. De thuisploeg hield de controle tot aan de rust maar op het uur werd het toch 1-1. De reactie mocht er zijn want een paar minuten later bracht Put Sporting weer op voorsprong. Het derde thuisdoelpunt bleef uit en de bezoekers gaven zich niet gewonnen. Na een onterechte hoekschop werd het in extremis 2-2.

KV Tervuren-Duisburg 0 – Sporting Kampenhout 3

Geel-blauw zette het nog puntenloze Tervuren-Duisburg met 0-3 opzij en blijft zo foutloos met het maximum van de punten. Sporting begon gretig maar vergat te scoren in de openingsminuten. Een enthousiaste thuisploeg herstelde wel het evenwicht maar was amper gevaarlijk. Vlak voor de rust opende Roekens de score van op de stip. Na de pauze maakte Put er snel 0-2 van en toen ook De Smidt scoorde, was de partij na een uur gespeeld. Sporting speelde nadien volwassen uit.

Sporting Kampenhout 4 – VK Liedekerke 1

Geel-blauw won tegen het ambitieuze Liedekerke een vijfde partij op rij. Het zette in de tweede helft een 0-1 achterstand om in een riante 4-1 overwinning. In een evenwichtige en slordige eerste helft kwamen de bezoekers in het slot op winst. Sporting kwam furieus uit de kleedkamer en maakte snel gelijk via invaller Ansoms. Er volgde een sterke tweede helft waarin Goovaerts geel-blauw op winst kopte en Ansoms met z’n tweede voor zekerheid zorgde. Roekens zette de kers op de taart.

FC Melsbroek 0 – Sporting Kampenhout 1

Geel-blauw won met het kleinste verschil het streekduel op het veld van Melsbroek na een kansarme wedstrijd. Sporting was de betere ploeg tegen een verdedigend ingestelde thuisploeg. Scoren lukte echter niet voor de rust. In een flauwe tweede helft bleef geel-blauw op zoek gaan naar dat verlossende doelpunt dat er halfweg kwam via de pas ingevallen Vangrunderbeek. Melsbroek probeerde nog iets terug te doen maar Sporting hield al bij al makkelijk stand in is nu alleen leider met 12 op 12.

Sporting Kampenhout 2 – FC Wambeek Ternat 1

Geel-blauw heeft tegen een kort opzittend Wambeek Ternat met 2-1 een derde opeenvolgende zege behaald. Sporting kreeg in de eerste helft voldoende kansen maar moest wachten tot Roekens kort voor de rust scoorde. In de tweede helft werd het vrij snel 2-0 via Goovaerts en leken de schaapjes op het droge. In plaats van 3-0, een bal van Put werd op de lijn gered, werd het een kwartier voor tijd uit het niets 2-1. Zo was de spanning terug maar Wambeek Ternat vond Sporting niet meer in gebreke.

BOKA United 0 – Sporting Kampenhout 2

Geel-blauw won al bij al vrij makkelijk met 0-2 op het veld van BOKA United, de ex-ploeg van trainer Denis Dessaer. In de eerste helft was Sporting baas en dat overwicht resulteerde in twee doelpunten van Put. Na rust probeerde de thuisploeg iets aan die dubbele achterstand te doen maar scoren lukte finaal niet. Geel-blauw controleerde de partij en kreeg ook enkele mogelijkheden om verder uit te lopen maar de score wijzigde niet meer. Met deze tweede zege op rij blijft Sporting leider.

Sporting Kampenhout 4 – SC Grimbergen 0

Geel-blauw heeft de competitie ingezet met een riante 4-0 zege tegen Grimbergen. Na een aarzelende start kwam Sporting via Roekens snel op voorsprong. Nadien volgde een reeks kansen voor een dominerend Kampenhout en aanvoerder Goovaerts zorgde voor de logische 2-0 halfweg. Na de pauze bleef geel-blauw de bezoekers pijn doen met flitsend en leuk voetbal. Met twee extra goals van Roekens was de partij na een uur gespeeld.

Beste leden, supporters, sympathisanten,...    De kogel is door de kerk! Voetbal Vlaanderen heeft haar plannen m.b.t. de voortzetting van de competities bekendgemaakt.    Wat de competitie van de eerste ploegen betreft, deze start in het weekend van 13 en 14/02. Enkel de geplande heenronde zal afgewerkt worden en op basis daarvan zullen stijgers en dalers bepaald worden. De ...

VK Liedekerke 4 – Sporting Kampenhout 0

Dat de score van een wedstrijd niet altijd een correcte weergave van het geleverde spel is, hoeven we niet te herhalen. Sporting was een uur minstens de evenknie van leider Liedekerke maar verloor finaal met zwaar overdreven 4-0 cijfers. In de eerste 25 minuten deed geel-blauw de thuisploeg pijn maar scoorde niet uit het overwicht. Ook na de rust raakte de leider niet op dreef tot Avetisov een ongevaarlijke voorzet in eigen doel schoof. Liedekerke toonde zich dan uiterst efficiënt en scoorde nog twee keer veel te makkelijk bij een stilstaande fase. Na gestuntel werd het zelfs 4-0.

Onze partners