Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 0 – KV Tervuren-Duisburg 0

Geel-blauw bleef in de partij tegen rechtstreeks concurrent Tervuren-Duisburg op een 0-0 gelijkspel steken. Sporting had het merendeel van het balbezit maar kon de schaarse kansen niet afwerken. Een poging van Er likte de lat en hij zag ook een bal op de lijn gered. Na de pauze plooiden de bezoekers helemaal terug. Sporting kreeg bij enkele prangende fases de bal niet over de lijn. Een pegel van uitblinker Azdad vloog tegen de kruising. Sporting zette nog alles op alles maar scoorde niet meer.

Europa 90 Kraainem FC 1 – Sporting Kampenhout 2

Geel-blauw heeft z’n eerste uitzege van het seizoen beet na een felbevochten 1-2 winst op het veld van Kraainem. Met een vroeg doelpunt van Er nam Sporting een droomstart. De thuisploeg ging met veel overgave in de achtervolging maar er werd secuur verdedigd. Ook na de pauze bleef Kraainem druk zetten terwijl Sporting op de tegenaanval loerde. Tien minuten voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. De 17-jarige Daan Straetmans, één minuut op het veld, zorgde in de slotfase voor euforie met de 1-2.

Sporting Kampenhout 2 – VK Liedekerke 2

Geel-blauw speelde op de valreep met tien man 2-2 gelijk tegen Liedekerke. Met een vermijdbaar doelpunt kwamen de bezoekers op voorsprong. Even later kon Er na een prima aanval 1-1 maken. Na een half uur trok Reniers aan de noodrem en kreeg rood. Met een mannetje minder kreeg Sporting opnieuw een te vermijden doelpunt tegen bij een vrije trap. Liedekerke keek daarna de kat uit de boom. Sporting ging op zoek naar de 2-2 die er verdiend kwam in de extra tijd via invaller Roekens.

FC Eppegem 3 – Sporting Kampenhout 1

Na een pot gevechtsvoetbal verloor Sporting nu ook met 3-1 op het veld van rode lantaarn Eppegem. De thuisploeg profiteerde in de eerste helft optimaal van het windvoordeel en scoorde tweemaal op een stilstaande fase. Geel-blauw zette veel druk na de pauze maar bij een vrije trap werd het 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Roekens zorgde nog snel voor een mooie eerredder maar daar bleef het bij. Door het verlies zijn Eppegem en Kampenhout samen troosteloos laatste in eerste provinciale.

Sporting Kampenhout 1 – OHR Huldenberg 1

Geel-blauw speelde op eigen veld 1-1 gelijk tegen Huldenberg na een wedstrijd met twee gezichten. Voor de rust had Sporting de bovenhand en Gasmi opende verdiend de score. Er kopte de bal tegen de lat. Vlak voor rust werd de gelijkmaker na een fout afgekeurd. In de tweede helft draaiden de bezoekers de rollen om en werd het op het uur toch 1-1. Beide ploegen waren nog gevaarlijk en Huldenberg claimde een strafschop. In de extra tijd werd ultieme 1-2 voor buitenspel afgekeurd.

Sportief Rotselaar 3 – Sporting Kampenhout 0

Opnieuw ging Sporting onderuit op verplaatsing, ditmaal met 3-0 op het veld van Rotselaar. Geel-blauw nam nochtans geen onaardige start maar kon niet scoren. De thuisploeg deed dat wel bij de eerste kans. De partij ging goed op en af met dreiging aan beide kanten. Rotselaar kwam bij een rommelige fase vlak voor de rust op 2-0. Toen Azdad vlak na de pauze dubieus een tweede gele kaart kreeg, kon Sporting met tien man geen vuist meer maken. De thuisploeg scoorde een kwartier voor tijd zelfs nog een derde keer en in de slotfase voorkwam doelman Billast nog hogere cijfers.

Sporting Kampenhout 3 – VK Linden 1

Geel-blauw behaalde onder Christophe Tack een eerste succes door met 3-1 te winnen tegen het ongeslagen Linden. Canda zorgde met een afgeweken schot voor een vroege voorsprong. Linden probeerde wel maar scoorde niet. Sporting toonde zich efficiënter en vlak voor rust zorgde Put voor 2-0. Linden zette na de pauze alles op alles en scoorde snel tegen. Het drong fel aan en ging voor de gelijkmaker maar die kwam er niet. Sporting had het een tijdje moeilijk na rust tot Put in de slotfase voor de bevrijding zorgde. Met deze tweede thuiszege op rij herademt Sporting.

FC Herent 3 – Sporting Kampenhout 0

Wie dacht dat Sporting de goede lijn van de twee vorige duels zou doortrekken, kwam bedrogen uit. Met een doelpunt in geschenkverpakking kwam de thuisploeg al snel 1-0 voor. Geel-blauw nam de wedstrijd in handen, had altijd moeten scoren, maar deed het niet. Met een vrijschop van Er tegen de lat was Sporting er dicht bij. Herent scoorde aan 100% want bij een slecht weggewerkte vrije trap was het weer raak. Sporting kon na de rust geen vuist meer maken. Toen de laks leidende ref voor een schouderduel een strafschop aan de thuisploeg schonk, was de kous helemaal af.

Sporting Kampenhout 2 – Fenixx Beigem Humbeek 0

Eindelijk! Op de vijfde speeldag behaalde Sporting met 2-0 tegen Fenixx Beigem Humbeek z’n eerste zege van het seizoen. In een evenwichtige eerste helft was er dreiging van beide ploegen maar werd er niet gescoord. Sporting was dreigender na de pauze en na 412 (!) minuten wachten scoorde Put het eerste doelpunt van deze competitie. Even later werkte Put opnieuw feilloos af en stond het ineens 2-0. Fenixx zette alles op alles maar een secuur geel-blauw vertraagde de partij en hield stand.

Sporting Kampenhout 0 – Crossing VV Elewijt 0

In de derby tegen Elewijt behaalde Sporting een eerste puntje na een billijk 0-0 gelijkspel. In een slordige wedstrijd waren de bezoekers een paar keer dreigend maar in het slot van de eerste helft was geel-blauw dicht bij de opener. Ook na de pauze was Elewijt gevaarlijk met een schot tegen de lat en een paar mogelijkheden. Sporting zette in het slotkwartier alles op alles. Azdad kreeg dé kans van de partij maar de bezoekende doelman redde uitstekend zodat het bij een brilscore bleef.

Onze partners