Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

HO Bierbeek 1 – Sporting Kampenhout 2

Na een nipte 1-2 overwinning op het veld van Bierbeek werd Sporting oververdiend kampioen. Maxime Janssens schilderde al snel een vrije trap in de bovenhoek en niet veel later trapte Roekens geel-blauw al op rozen. Vlak voor de rust werd Roekens bij z’n eerste fout uitgesloten door de zwakke ref. Bierbeek verhoogde na de pauze de druk maar Sporting verdedigde goed en de thuisploeg was onmondig voor doel. Pas nadat Goovaerts de bal in eigen doel kopte, werd het weer spannend. Sporting liet eerst de 1-3 liggen en ook de gelijkmaker bleef uit voor een aandringend Bierbeek. Meteen na het laatste fluisignaal barstte het kampioenenfeest los. Proficiat boys!!!

FC Wambeek Ternat 1 – Sporting Kampenhout 4

Na een ruime 1-4 zege in de topper op het veld van Wambeek Ternat is Sporting op een zucht van de titel. De thuisploeg nam nochtans een droomstart met een goal in de eerste minuut. Geel-blauw nam de partij in handen en keerde de achterstand snel om in een 1-2 voorsprong na goals van Put en Roekens. Op slag van rust werd het via Put 1-3 en lag de thuisploeg in de touwen. In een haast overbodige tweede helft controleerde Sporting en scoorde ook Roekens een tweede keer: eindstand 1-4.

VK Linden 2 – Sporting Kampenhout 1

Na een spectaculaire partij verloor Sporting met het kleinste verschil van Linden. De thuisploeg begon het best aan de partij en kwam snel op voorsprong. Kampenhout moest even herstellen van deze opdoffer maar nam nadien de partij resoluut in handen en domineerde de hele eerste helft. Put nette de gelijkmaker met een prachtig vluchtschot. Maar ondanks hun dominantie was het bij de eerste tegenprik van Linden, na dom balverlies, opnieuw raak en ging men rusten met een 2-1 achterstand.

Sporting Kampenhout 3 – SC Out-Hoegaarden 0

Na een volwassen partij zette Sporting vlot Out-Hoegaarden opzij met 3-0. Met een pareltje van de wederoptredende Put kwam geel-blauw vrij snel op voorsprong. In een gesloten eerste helft met veel middenveldspel behield Kampenhout de controle. Na de koffie sloeg Sporting snel de definitieve kloof met eerst het tweede doelpunt van Put waarna Roekens de 3-0 binnenkopte. De bezoekers gingen nog op zoek naar een eerredder maar raakten niet aan kansen en aan de overzijde was de 4-0 dichtbij.