Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

VK Wellen 4 – Sporting Kampenhout 0

Zware nederlaag voor Sporting op het veld van Wellen. Na een zwakke start klom Wellen vrij snel op voorsprong. Halfweg de eerste helft lag een verkeerd beoordeelde fase aan de basis van de rode kaart van Avetisov. Het was echter niet te zien welke ploeg met tien speelde. Na rust voorkwam de thuisdoelman met lijf en leden de 1-1 van Er. Daarna ging het snel en werd het 2-0 na een niet geloten fout en even later zelfs 3-0. Na het prachtige vierde doelpunt voorkwam Billast in de slotfase nog erger.

Sporting Kampenhout 3 – FC Diest 0

In het Vlaams-Brabantse duel tegen Diest heeft Sporting een tweede thuiszege op rij behaald. Met een rake vrije trap opende Maxime Janssens al vrij snel de score. In een verder evenwichtige eerste helft kreeg geel-blauw nog de beste kansen. Vlak na de pauze moest Diest met tien voort en scoorde Maxime Janssens de 2-0 van op de stip. Toen op het uur Avetisov een hoekschop van alweer Maxime Janssens binnen buffelde, was de partij gespeeld en kon een moedig Diest geen vuist meer maken.

<p><strong>FC Sint-Lenaarts 2 – Sporting Kampenhout 1</strong></p>
<p><em>Ook tegen Sint-Lenaarts domineerde Sporting een groot deel van de wedstrijd maar toch werd er met 2-1 verloren. Geel-blauw begon in overdrive aan de partij en trof snel twee keer de paal. Het eerste en enige gevaar van de thuisploeg leverde een doelpunt op. Een doelpunt van Avetisov werd dan weer dubieus afgekeurd voor buitenspel. Na de koffie zorgde Vangrunderbeek snel voor 1-1 van op de stip en bleven de meeste kansen voor Sporting. Na zwak verdedigen bij een hoekschop werd het 2-1, een achterstand die niet meer kon worden rechtgezet in een woelig slot.</em></p>

Sporting Kampenhout 3 – FC Zwarte Leeuw 1

In het kelderduel tegen Zwarte Leeuw behaalde Sporting verdiend de eerste zege van het seizoen. Met een vroeg doelpunt van Put zat geel-blauw al snel op rozen. De thuisploeg bleef nadien dreigen. Na een halfuur stopte de bezoekende doelman een strafschop van Maxime Janssens. De 2-0 bleef zo uit maar kwam er wel na de pauze via Er. Toen die even later opnieuw scoorde, was de partij gespeeld. Zwarte Leeuw scoorde nog tegen in de slotfase maar de eerste winst kwam niet meer in gevaar.

Olympia SC Wijgmaal 4 – Sporting Kampenhout 2

Op het veld van buur Wijgmaal gaf Sporting op dramatische wijze een 1-2 bonus weg tegen een tienkoppige thuisploeg. De partij begon slecht met een vroege 1-0 maar na handspel moest Wijgmaal met tien voort en scoorde Epolo de gelijkmaker van op de stip. Put zorgde dadelijk voor nummer twee en de 1-3 hing enkele keren in de lucht. Vlak voor rust werd het 2-2 op hoekschop waarbij een fout op Billast onbestraft bleef. Na rust was de thuisploeg veel efficiënter dan een drukkend geel-blauw. Op tegenaanval werd het 3-2 en in het slot werd de blammage compleet: 4-2.