Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 3 – VK Beringen 1

Tegen rechtstreeks concurrent Beringen won Sporting na een erg spannend slot zijn vierde thuisduel op rij. In een flauwe eerste helft kwamen de Limburgers bij een hoekschop op winst. Na rust was geel-blauw de betere ploeg en via Er werd het snel 1-1. De doelman had tweemaal hulp van de paal nodig om Beringen recht te houden maar in het slot brak de veer. Sporting, in de slotfase met tien na het uitvallen van Avetisov, scoorde zowaar nog twee keer. Invaller Put trapte met een geweldige goal alle frustratie van zich af en in de toegevoegde tijd werd het via Roekens nog 3-1.

AS Verbroedering Geel 4 – Sporting Kampenhout 2

Na een partij met twee gezichten verloor Sporting met 4-2 op het veld van Geel. De thuisploeg nam een furieuze start en leidde na amper vier minuten al met 2-0. Geel-blauw miste de aansluitingstreffer en aan de overzijde had de thuisploeg een dag waarop alles lukte en werd het nog voor de rust 4-0. Na een driedubbele wissel bij Sporting veranderde het spelbeeld en Goovaerts scoorde tegen. Sporting bleef komen en Maxime Janssens maakte er 4-2 van. Een derde goal hing enkele keren in de lucht maar een totale ommekeer kwam er niet. Een zesde uitverlies op rij dus…

EWS Schoonbeek-Beverst 2 – Sporting Kampenhout 0

Na een erg matige partij verloor Sporting alweer een uitduel, ditmaal met 2-0 op het veld van Schoonbeek-Beverst. Na een leuk wedstrijdbegin voor beide ploegen kwam de thuisploeg op 1-0 bij een hoekschop. Geel-blauw zette na de pauze veel druk maar de kansen bleven schaars. De Limburgers kregen meer en meer ruimte maar konden daar niet van profiteren. Sporting zette in het slot nog alles op alles maar kon niet scoren. Diep in de extra tijd werd het op de tegenaanval toch 2-0.

Sporting Kampenhout 3 – Witgoor Sport Dessel 2

Tegen middenmoter Witgoor Dessel behaalde Sporting een derde thuiszege op rij na een mooie remonte. Het zette na de pauze een 0-2 achterstand nog om in winst. Voor de rust kon Sporting amper voor dreiging zorgen en konden de bezoekers al te makkelijk twee keer scoren. Het spelbeeld veranderde na de pauze en binnen de vijf minuten scoorden Maxime Janssens en Roekens: 2-2. Witgoor probeerde wel maar kreeg nog een derde doelpunt tegen toen Roekens een fraaie thuisaanval afrondde.