Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

VC Houtem-Oplinter 0 – Sporting Kampenhout 2

Sporting deed wat moest en boekte een logische 0-2 overwinning op het veld van staartploeg Houtem-Oplinter. Geel-blauw probeerde tegen een agressieve thuisploeg te voetballen maar scoorde pas op slag van rust via De Smidt. Op dat moment stond Houtem-Oplinter al met tien na rood. In de tweede helft kwamen er genoeg kansen maar Sporting verzuimde te scoren. De thuisploeg geloofde er nog in en dreigde een paar keer tot de pas ingevallen youngster Gueben de partij besliste in de extra tijd.

Sporting Kampenhout 1 – HO Veltem 0

Na een kansarme wedstrijd won Sporting nipt maar verdiend het burenduel tegen Veltem. De kort opzittende bezoekers gaven weinig ruimte weg en geel-blauw vond niet direct een gaatje in de afweer. De paal stond eerst de 1-0 in de weg en na de rust ging het tempo omhoog en moest Veltem achteruit. Bij een hoekschop kopte Vanhamel fraai het enige doelpunt binnen. De bezoekers staken in de slotfase een tandje bij en waren nog dicht bij de gelijkmaker maar Sporting hield de punten thuis.

OHR Huldenberg 1 – Sporting Kampenhout 2

Sporting bracht de lastige verplaatsing naar Huldenberg tot een goed einde en won met 1-2. Met een heel vroeg doelpunt van De Smidt zat geel-blauw al snel op rozen. Sporting bleef goed voetballen maar scoorde pas in het begin van de tweede helft de 0-2 via aanvoerder Vangrunderbeek. Halfweg de tweede helft kon Huldenberg na een te korte terugspeelbal tegenscoren en kwam de spanning plots terug. De thuisploeg zette, zonder succes, nog alles op alles maar ook Sporting liet finaal de 1-3 liggen.

Sporting Kampenhout 1 – SC Aarschot 1

Voetbal is geen wiskunde en dat ondervond Sporting vanmiddag toen het bleef steken op een 1-1 gelijkspel tegen hekkensluiter Aarschot. Roekens zorgde met een vroeg doelpunt voor een droomstart. Jonckheere miste na goed een kwartier een strafschop. Een tweede doelpunt hing in de lucht maar kwam er niet. Ook na rust was het wachten op de 2-0 maar uit het niets werd het plots 1-1. Nadien miste de thuisploeg scherpte voor doel om de vele kansen af te werken, zodat het 1-1 bleef.

Onze partners