Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 5 – BOKA United 1

Na een overtuigende partij zette Sporting vlot BOKA United opzij met 5-1. Met een vroeg doelpunt opende Roekens de debatten. Geel-blauw was baas en na een half uur verdubbelde Azdad de score. Toen Jonckheere even later een strafschop in twee tijden omzette, leek de partij vroegtijdig gespeeld. Een moedig BOKA kon kort voor de rust tegenscoren. Na de pauze controleerde Sporting en in de slotfase kwamen er met goals van opnieuw Roekens en invaller De Smidt nog ruime cijfers op het bord.

VC Bertem-Leefdaal 0 – Sporting Kampenhout 4

Sporting zette na twee mindere duels de puntjes op de i met een riante 0-4 zege op het veld van Bertem-Leefdaal. Geel-blauw domineerde de partij en klom verdiend op winst via Put. Na de rust ging het tempo de hoogte in en met een vroeg doelpunt van de ingevallen De Smidt zat Sporting al snel op rozen. Bertem-Leefdaal had geen reactie meer in huis en zag een vlot combinerend Kampenhout nog twee van de vele kansen afwerken via Put en invaller Roekens, zodat 0-4 niet eens overdreven was.

Sporting Kampenhout 2 – KV Tervuren-Duisburg 2

Sporting kwam tegen het bescheiden Tervuren-Duisburg niet verder dan een 2-2 gelijkspel na een mindere wedstrijd. Vanhamel kopte al snel raak en bezorgde geel-blauw een droomstart. De bezoekers kwamen op 1-1 bij een hoekschop maar nog voor de pauze bracht Er de thuisploeg opnieuw op winst. In het begin van de tweede helft werd het 2-2 met een goal in geschenkverpakking. Sporting zette nadien nog alles op alles maar had geen geluk en zag de doelman tweemaal sterk redden.

VK Liedekerke 3 – Sporting Kampenhout 1

Een beter combinerend Sporting verloor ongelukkig met 3-1 op het veld van een zeer efficiënt Liedekerke. Met een fel betwist doelpunt, was de bal al dan niet over de lijn, kwam de thuisploeg snel op winst. Geel-blauw domineerde daarna en uit een reeks kansen scoorde alleen Hakizimana. Na de rust bleef Sporting een voorsprong najagen, al waren de kansen nu schaarser. Liedekerke puurde het maximum uit twee kansen en liep met wat geluk 3-1 uit. Een achterstand die Sporting niet goedmaakte.

Onze partners