Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 0 – FC Esperanza Pelt 1

Tegen rechtstreeks concurrent Esperanza Pelt heeft Sporting geen vijfde thuiszege op rij kunnen halen. Een door blessures en zieken geteisterde thuisploeg, met niet minder dan zeven afwezigen, verloor zuur met het kleinste verschil na een zeer evenwichtige partij. Het enige doelpunt kwam er na een onnodige strafschopfout van Billast, die de elfmeter redde maar de rebound niet kon stoppen. In de tweede helft zette geel-blauw alles op alles op zoek naar de gelijkmaker maar het mocht niet zijn. Een weinig imponerend Pelt won zo met 0-1 en spring over Sporting in de stand.

AC Betekom 3 – Sporting Kampenhout 0

Na een opnieuw zeer frustrerende avond verloor Sporting met 3-0 op het veld van Betekom. Geel-blauw nam de beste start maar verzuimde de score te openen. De thuisploeg speelde viriel maar de ref liet begaan. Jonckheere werd met een gebroken scheenbeen afgevoerd. De eerste beste kans van de thuisploeg was meteen goed voor de 1-0. Na de rust ging het spel op en af. Betekom ontsnapte eerst aan de gelijkmaker maar scoorde wel na een Kampenhoutse hoekschop met een zeer snelle omschakeling. De uiterst zwakke scheidsrechter, die floot met twee maten en twee gewichten, gaf SpK een resem gele kaarten en sloot Avetisov uit, nadat die verhaal haalde na de zoveelste fout op hem. Met elf tegen tien werd het in het slot nog 3-0.