Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

VK Linden 5 – Sporting Kampenhout 3

Geel-blauw speelde zeker geen onaardige wedstrijd maar ging finaal toch met 5-3 de boot in op het veld van Linden. Na een vroege achterstand draaide Sporting de situatie vliegensvlug om met goals van Goovaerts en Janssens. Na de koffie begon geel-blauw nog goed maar Linden scoorde de 2-2. Het sein voor de thuisploeg om een tandje bij te steken en uit te lopen tot 4-2. Bettache kopte een hoekschop in en Sporting streed tot de laatste minuut voor 4-4. In de extra tijd werd het alsnog 5-3.

Sporting Kampenhout 1 – Europa 90 Kraainem FC 1

Een geel-blauw met twee gezichten redde in de slotfase een punt tegen Kraainem en behaalde zo een deugddoend 1-1 gelijkspel. In een evenwichtige eerste helft met weinig gevaar was Sporting nog het dichtst bij een doelpunt. Na een mistasten kwam Kraainem in het begin van de tweede helft op 0-1. Daarna duwden de bezoekers wel door maar ze verzuimden de score op te drijven. In de slotfase kreeg Sporting een hoekschop en Wauthy buffelde de gelijkmaker onhoudbaar tegen de netten: 1-1.

KV Tervuren-Duisburg 5 – Sporting Kampenhout 1

Sporting leed in de kelderkraker tegen Tervuren-Duisburg een overdreven 5-1 nederlaag. Geel-blauw begon veel te slap en stond in geen tijd 2-0 achter. Daarna kreeg het wel kansen maar kreeg de bal niet in doel. Na slap verdedigen werd het zelfs 3-0. Na de koffie begon Sporting gedreven maar het doelpunt viel opnieuw aan de overkant na buitenspel. Roekens zorgde op het uur voor de eerredder en een tweede bezoekend doelpunt hing in de lucht. In de slotfase werd het zelfs nog 5-1.

Sporting Kampenhout 1 – HO Bierbeek 3

Sporting leed op eigen veld een pijnlijke 1-3 nederlaag tegen Bierbeek nadat het op vijf minuten tijd de wedstrijd helemaal uit handen gaf. Een goed combinerend geel-blauw moest in de eerste helft nochtans niet onderdoen en had pech toen Canda de onderkant van de lat trof. Vlak voor de pauze slikte Sporting drie goals op amper vijf minuten en was de partij gespeeld. Janssens zorgde snel na rust met een strafschop voor 1-3 en geel-blauw bleef nadien aandringen. Romedenne trof de paal en enkele andere kansen bleven onbenut. Bierbeek controleerde en won zo met 1-3.