Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

OHR Huldenberg 1 – Sporting Kampenhout 0

Een onuitgegeven en verjongd Sporting verdiende een punt maar verloor na een lichte strafschop met het kleinste verschil op het veld van Huldenberg. In de eerste helft was geel-blauw de beter voetballende ploeg maar het kon de schaarse kansen niet benutten. De thuisploeg kon na de pauze meer zijn wil opdringen en na een lichte fout ging de bal op de stip. Sporting herstelde nadien opnieuw het evenwicht maar scoren bleek eens te meer het pijnpunt zodat de gevleide 1-0 bleef staan.

Sporting Kampenhout 1 – FC Herent 5

Het nieuwe jaar begon met een 1-5 dreun tegen Herent voor een fel verjongd Sporting, dat met acht tieners in de kern moest aantreden. Geel-blauw begon niet onaardig en de partij was evenwichtig. Dom balverlies leidde de 0-1 in en nog voor de rust kon Herent uitlopen tot 0-2. Na de pauze volgden zes dramatische minuten waarin de bezoekers driemaal scoorden. De pas 16-jarige Monserrate zorgde bij zijn debuut met een geweldige trap in de kruising nog voor de knappe eerreddder: 1-5.