Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 5 – Eendracht Mazenzele Opwijk 3

Na een waar doelpuntenfestival won Sporting met 5-3 van Mazenzele Opwijk. In de eerste minuut was het al meteen raak via Roekens en even later scoorde Er de 2-0. De bezoekers wisten niet wat hen overkwam toen Roekens er 3-0 van maakte. Ze scoorden wel snel tegen maar met een vrije trap legde Janssens de ruststand vast op 4-1. Hoewel Mazenzele Opwijk niet echt gevaarlijk werd na de pauze, scoorde het twee keer op evenveel minuten en werd het plots razend spannend. Sporting miste nog enkele kansen, zelfs een strafschop, en zag Billast knap de ultieme gelijkmaker redden. In de extra tijd ging de bal weer op de stip: Janssens scoorde nu wel de 5-3.

Olympia SC Wijgmaal 3 – Sporting Kampenhout 2

Frustrerende namiddag voor een strijdvaardig geel-blauw. Het verdiende minstens een punt maar verloor met 3-2 in Wijgmaal nadat het, we zeggen het nochtans niet graag, enkele keren flink werd benadeeld. Met een mooi doelpunt zorgde Janssens voor 0-1. Net toen Sporting even met tien stond, werd het uit het niets 1-1, ook de stand bij de rust. In de tweede helft scoorde Wijgmaal snel twee keer. Bij het derde doelpunt bleef een trekfout op Goovaerts onbestraft. Azdad zorgde met een schuiver direct voor 3-2. Geel-blauw ging voluit voor een derde doelpunt maar de verdiende gelijkmaker kwam er niet. Goovaerts werd nog onterecht uitgesloten in de slotfase.

Crossing VV Elewijt 3 – Sporting Kampenhout 1

Ondanks een verdienstelijke wedstrijd verloor Sporting in het slotkwartier met 3-1 op het veld van buur Elewijt. In een evenwichtige eerste helft dreigden beide ploegen een paar keer en kwam de thuisploeg bij een hoekschop 1-0 voor op slag van rust. Na de pauze bleef de partij in evenwicht. Na balverlies maakte Azdad verdiend gelijk. In het slot liep het toch mis want na een strafschop werd het 2-1. Bettache was dicht bij de gelijkmaker maar stuitte op de doelman. Met een afgeweken bal werd het 3-1.

Sporting Kampenhout 1 – FC Eppegem 5

Een onmachtig geel-blauw liet zich als lammetjes naar de slachtbank leiden door Eppegem en verloor andermaal met zware 1-5 cijfers. Na een dramatisch eerste kwartier stond het 0-2 en was de kloof al geslagen, zeker toen het nog voor de rust 0-3 werd. Na de pauze dreigde Sporting maar viel het doelpunt opnieuw aan de overkant. Romedenne redde uit een scherpe hoek de eer maar meer zat er niet in voor geel-blauw, dat in de slotfase nog een vijfde doelpunt slikte van op de stip.