Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

SC Grimbergen 2 – Sporting Kampenhout 3

Na het gelijkspel van vorige week pakte Sporting opnieuw de volle buit met een 2-3 zege in het Grimbergse Prinsenbos. Langs De Backer had geel-blauw een vroege voorsprong beet en met een goal van aanvoerder Vangrunderbeek werd het net voor de pauze 0-2. Vlak na de rust maakte Vangrunderbeek z’n tweede van de namiddag en leek de overwinning binnen. In het slotkwartier scoorde Grimbergen op korte tijd tweemaal en werd het opnieuw spannend maar de winst kwam niet meer in gevaar.

HO Bierbeek 2 – Sporting Kampenhout 2

Sporting speelde vanavond 2-2 gelijk op het veld van Bierbeek en leed zo het eerste puntenverlies in deze competitie. In de eerste helft zat de wedstrijd heel lang op slot tot de thuisploeg op het halfuur op 1-0 kwam. Na de rust kwam geel-blauw beter in de wedstrijd en Van Belle kopte de gelijkmaker binnen. Bierbeek scoorde even later een tweede keer op hoekschop maar in de slotfase werd het 2-2 met een own-goal. Daarop was Kampenhout nog tweemaal dicht bij de overwinning maar het bleef 2-2.

Sporting Kampenhout 1 - FC Meise 0

Tegen een heel stug FC Meise behaalde Sporting een moeizame maar verdiende 1-0 zege. In de eerste helft was geel-blauw al overtuigend baas maar toen werd er niet gescoord. Na de koffie bleven de bezoekers speculeren op een puntje en leek de doelman onklopbaar. In het slotkwartier zorgde De Backer toch voor het doelpunt van de verlossing. Nadien vergat Sporting de score verder op te drijven en was Meise in de extra tijd plots dicht bij de 1-1. Door de nipte zege is Sporting nu alleen leider.

FC Borght-Humbeek 0 – Sporting Kampenhout 4

Geel-blauw won vlot met 0-4 op het veld van FC Borght-Humbeek en behoudt zo het maximum van de punten. Na een snel genomen vrije trap bracht Van Belle Sporting op voorsprong en nog voor de rust verdubbelde Van Belle de voorsprong van op de stip na handspel. Na de koffie pruttelde de thuisploeg even tegen maar scoorde niet. Van Belle maakte aan de overkant z’n hattrick vol met een kopbal. Na een snelle tegenaanval zorgde Put nog voor de niet eens overdreven 0-4, meteen de eindstand.

Sporting Kampenhout 1 – FC Melsbroek 0

De eerste drie punten zijn binnen voor Sporting na een nipte maar verdiende 1-0 zege tegen buur Melsbroek. In een vrij evenwichtige eerste helft werd er niet gescoord. Na de rust kwam geel-blauw op voorsprong met een prachtig doelpunt van Assalhi. Nadat Melsbroek met tien verder moest, kreeg Kampenhout meerdere kansen om de score verder op te drijven maar dat gebeurde niet. Zo bleef het uiterst spannend tot de laatste seconde maar de bezoekers kregen niets meer klaar.

Onze partners