Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 0 – FC Wetteren 1

Geel-blauw speelde vanmiddag opnieuw een zeer verdienstelijke partij maar verloor finaal met 0-1 tegen topper FC Wetteren. Sporting begon goed maar een doelpunt van Meylemans werd onbegrijpelijk afgekeurd. De partij bleef vrij evenwichtig met dreiging aan beide kanten. Na een uur kwam Wetteren op voorsprong, waarna geel-blauw een tandje bijstak. Het was nog enkele keren dicht bij de verdiende 1-1. De bezoekers misten nog een onterechte strafschop in het slot. De Oost-Vlamingen, die vier gele kaarten slikten, gingen zo op een diefje met de drie punten aan de haal.

Beste voetbalvrienden,

Vanochtend bereikte ons het droeve nieuws over het plotse overlijden van Pascal Van Het Groenewoud.
Pascal was oud speler en supporter van SK Kampelaar en sinds begin van dit seizoen, met z'n kersverse bedrijf 'VHG Drones' één van de hoofdsponsors van Sporting Kampenhout.

Op 17/03 zat hij nog als een tevreden supporter/sponsor op de tribune tijdens de thuiswedstrijd van SPK tegen Merchtem/Wolvertem. Niemand kon toen vermoeden dat hij kort nadien plots ziek zou worden en het met hem steil bergaf zou gaan. Amper 10 dagen na z'n verschijning op de club, werd een korte maar hevige ziekte hem fataal!

Pascal zou op 8 april, 61 jaar geworden zijn!

Komende zondag, voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Wetteren, eren we Pascal alvast met een minuut stilte.

SpK wenst langs deze weg haar medeleven te betuigen aan de getroffen familie.

VK Svelta Melsele 1 – Sporting Kampenhout 0

Sporting Kampenhout heeft in een wedstrijd waarin het een zelden gezien meesterschap vertoonde aan het kortste eind getrokken. Vanaf de eerste minuut grepen ze de thuisploeg bij de keel en speelden hen gedurende 90 minuten van het kastje naar de muur. Pech in de afwerking en een thuisploeg die kon scoren uit hun enige schot tussen de palen (!) beslisten de wedstrijd.

Sporting Kampenhout 2 – HO Wolvertem Merchtem 1

In het streekduel tegen Wolvertem Merchtem boekte Sporting in de slotminuut een noodzakelijke 2-1 zege. Geel-blauw zat al vroeg op rozen na een doelpunt van Bouzerda. Daarna behield Kampenhout de controle en dat was ook in het begin van de tweede helft zo. Toch kwamen de bezoekers na een uur op gelijke hoogte. Daarna ging Sporting op zoek naar een tweede doelpunt. De doelman en een flinke dosis pech leken roet in het eten te gooien tot invaller De Boeck in de slotminuut toesloeg.

SV Oostkamp 3 – Sporting Kampenhout 1

Ook op bezoek bij hekkensluiter Oostkamp heeft Sporting de kentering niet kunnen inzetten. In een nochtans evenwichtige wedstrijd, die alle kanten uitkon, verzilverde de thuisploeg net iets beter de kansen. Na kansen over en weer kwam de thuisploeg net voor de rust op winst. In de tweede helft ging de bal niet op de stip voor geel-blauw en werd het meteen hierop 2-0. De Boeck milderde wel maar de gelijkmaker kwam er niet. Integendeel werd het in de toegevoegde tijd nog 3-1, een harde noot.

Onze partners