Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 2 – VC Bertem-Leefdaal 0

In de topper tegen Bertem-Leefdaal behaalde Sporting met 2-0 een zesde thuiszege op een rij. In een evenwichtige eerste helft was vooral geel-blauw dicht bij de opener maar werd er niet gescoord. Op het uur opende Avetisov de score na een foutje van de doelman. Daarna probeerden de bezoekers zonder succes de bakens te verzetten. Kampenhout was enkele keren dicht bij een tweede doelpunt maar dat bleef lang uit. Tot in de toegevoegde tijd Put een tegenaanval uit het boekje perfect afrondde: 2-0.

SC Aarschot 1 – Sporting Kampenhout 1

Sporting speelde 1-1 gelijk in de topper op het veld van Aarschot. Kampenhout nam de beste start en was voor de rust lange tijd de betere ploeg. Naar het einde van de eerste helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Geel-blauw begon nog goed na rust maar het was Aarschot dat scoorde. Dat doelpunt gaf de thuisploeg vleugels maar Sporting ontsnapte aan de 2-0. In de slotfase zorgde invaller De Smidt voor de gelijkmaker, zodat deze boeiende topper op een al bij al logisch gelijkspel eindigde.

Sporting Kampenhout 5 – VV Kester-Gooik 0

Tegen promovendus Kester-Gooik behaalde Sporting met 5-0 de grootste zege van het seizoen. De bezoekers leken in de eerste helft vlot stand te houden tot het vlak voor de rust toch 1-0 werd via Vangrunderbeek. In het begin van de tweede helft verdubbelde Claes de voorsprong en brak de veer bij Kester-Gooik. Van Den Broeck kopte de 3-0 binnen. Topschutter Assalhi mocht dus niet achterblijven en legde er nog twee in het mandje. Eindstand 5-0, waardoor Sporting overtuigend leider blijft.