Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 1 – VC Wingene 3

Een futloos Sporting verloor kansloos met 1-3 van Wingene, dat de basis van de verdiende winst in de eerste helft legde. Billast redde eerst nog een strafschop maar nadien scoorden de West-Vlamingen toch twee keer. Met die 0-2 op het bord speelde Wingene in een zetel. De ingevallen Segers bracht in de slotfase even de spanning terug met de 1-2. Geel-blauw, op zoek naar de gelijkmaker, nam als maar meer risico’s en dat werd in de slotminuut afgestraft met een derde tegendoelpunt.

Torhout 1992 KM 1 – Sporting Kampenhout 1

Een door blessures en schorsingen onthoofd Sporting deed een goede zaak met een gelijkspel in Torhout. De thuisploeg, al enkele weken in de goede flow, speelde een sterke eerste helft. Geel-blauw had het moeilijk maar overleefde de storm. Als klap op de vuurpijl scoorde Bouzerda wel aan de overzijde zodat Sporting met 0-1 ging rusten. Na de koffie bleef Torhout aandringen en met een afstandsschot werd het op het uur 1-1. Kampenhout hield, mede door een sterke Billast, stand tot het einde.

Sporting Kampenhout 1 – Eendracht Wervik 1

Na een teleurstellende wedstrijd op een zwaar veld kwam Sporting niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen een behoudend Wervik, dat bovendien meer dan een uur met tien speelde. De bezoekers kwamen met een strafschop op 0-1. Geel-blauw kwam na de rode kaart op gelijke hoogte met een own goal. Na de rust kampeerde Kampenhout constant op de helft van de tegenstander maar dat leverde geen doelpunten meer op. Zo bleef het 1-1, een gelijkspel waarmee men niets opschiet.