Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

FC Melsbroek 0 – Sporting Kampenhout 1

Geel-blauw won met het kleinste verschil het streekduel op het veld van Melsbroek na een kansarme wedstrijd. Sporting was de betere ploeg tegen een verdedigend ingestelde thuisploeg. Scoren lukte echter niet voor de rust. In een flauwe tweede helft bleef geel-blauw op zoek gaan naar dat verlossende doelpunt dat er halfweg kwam via de pas ingevallen Vangrunderbeek. Melsbroek probeerde nog iets terug te doen maar Sporting hield al bij al makkelijk stand in is nu alleen leider met 12 op 12.

Sporting Kampenhout 2 – FC Wambeek Ternat 1

Geel-blauw heeft tegen een kort opzittend Wambeek Ternat met 2-1 een derde opeenvolgende zege behaald. Sporting kreeg in de eerste helft voldoende kansen maar moest wachten tot Roekens kort voor de rust scoorde. In de tweede helft werd het vrij snel 2-0 via Goovaerts en leken de schaapjes op het droge. In plaats van 3-0, een bal van Put werd op de lijn gered, werd het een kwartier voor tijd uit het niets 2-1. Zo was de spanning terug maar Wambeek Ternat vond Sporting niet meer in gebreke.

BOKA United 0 – Sporting Kampenhout 2

Geel-blauw won al bij al vrij makkelijk met 0-2 op het veld van BOKA United, de ex-ploeg van trainer Denis Dessaer. In de eerste helft was Sporting baas en dat overwicht resulteerde in twee doelpunten van Put. Na rust probeerde de thuisploeg iets aan die dubbele achterstand te doen maar scoren lukte finaal niet. Geel-blauw controleerde de partij en kreeg ook enkele mogelijkheden om verder uit te lopen maar de score wijzigde niet meer. Met deze tweede zege op rij blijft Sporting leider.

Sporting Kampenhout 4 – SC Grimbergen 0

Geel-blauw heeft de competitie ingezet met een riante 4-0 zege tegen Grimbergen. Na een aarzelende start kwam Sporting via Roekens snel op voorsprong. Nadien volgde een reeks kansen voor een dominerend Kampenhout en aanvoerder Goovaerts zorgde voor de logische 2-0 halfweg. Na de pauze bleef geel-blauw de bezoekers pijn doen met flitsend en leuk voetbal. Met twee extra goals van Roekens was de partij na een uur gespeeld.