Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 2 – OHR Huldenberg 2

Sporting, dat na minder dan vijf minuten Avetisov met rood verloor, speelde na een beresterke partij met tien 2-2 gelijk tegen Huldenberg. Er bracht Sporting na een blunder van de doelman voor zodat geel-blauw met 1-0 ging rusten. Meteen na de koffie werd het 1-1 maar Sporting reageerde onmiddellijk met een doelpunt van Put: 2-1. Halfweg de tweede helft maakte Huldenberg opnieuw gelijk. Een verbeten thuisploeg zette nog door en de bezoekende doelman voorkwam in het slot de 3-2.

SC Aarschot 2 – Sporting Kampenhout 4

Geel-blauw won na een weinig hoogstaand duel met 2-4 van het in puntennood verkerende Aarschot. Hoewel de thuisploeg het best begon, liep Sporting voor de rust tot 0-3 uit met doelpunten van Er, Maxime Janssens en Put. Toen topschutter Roekens er na de koffie al snel 0-4 van maakte, leek een moedig Aarschot rijp voor de slachtbank. Maar zover kwam het niet omdat geel-blauw te veel gas terug nam en de thuisploeg met een afgeweken bal en een strafschop nog terugknokte tot 2-4.

Sporting Kampenhout 2 – VC Bertem-Leefdaal 2

Na een aangename topper gaf Sporting in extremis de winst uit handen tegen een aanklampend Bertem-Leefdaal: 2-2. Geel-blauw nam een droomstart met een heel vroeg doelpunt van Put. De thuisploeg hield de controle tot aan de rust maar op het uur werd het toch 1-1. De reactie mocht er zijn want een paar minuten later bracht Put Sporting weer op voorsprong. Het derde thuisdoelpunt bleef uit en de bezoekers gaven zich niet gewonnen. Na een onterechte hoekschop werd het in extremis 2-2.

KV Tervuren-Duisburg 0 – Sporting Kampenhout 3

Geel-blauw zette het nog puntenloze Tervuren-Duisburg met 0-3 opzij en blijft zo foutloos met het maximum van de punten. Sporting begon gretig maar vergat te scoren in de openingsminuten. Een enthousiaste thuisploeg herstelde wel het evenwicht maar was amper gevaarlijk. Vlak voor de rust opende Roekens de score van op de stip. Na de pauze maakte Put er snel 0-2 van en toen ook De Smidt scoorde, was de partij na een uur gespeeld. Sporting speelde nadien volwassen uit.

Sporting Kampenhout 4 – VK Liedekerke 1

Geel-blauw won tegen het ambitieuze Liedekerke een vijfde partij op rij. Het zette in de tweede helft een 0-1 achterstand om in een riante 4-1 overwinning. In een evenwichtige en slordige eerste helft kwamen de bezoekers in het slot op winst. Sporting kwam furieus uit de kleedkamer en maakte snel gelijk via invaller Ansoms. Er volgde een sterke tweede helft waarin Goovaerts geel-blauw op winst kopte en Ansoms met z’n tweede voor zekerheid zorgde. Roekens zette de kers op de taart.