Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 4 – VK Linden 0

Een sterk Sporting won de topper tegen nummer twee Linden met afgetekende 4-0 cijfers. De bezoekers speelden behoudend en probeerden de nul te houden. Toen Er Sporting op winst kopte, moest Linden komen. Na een blunder van de doelman werd het vlak voor rust 2-0. In de tweede helft demonstreerde Kampenhout en kon een tegenvallend Linden geen vuist meer maken. Maxime Janssens scoorde met een vrije trap en finaal zorgde invaller Ansoms van op de stip voor de zware 4-0 eindstand.

SC Out-Hoegaarden 0 – Sporting Kampenhout 2

Geel-blauw speelde een prima wedstrijd en won een boeiende topper op het veld van Out-Hoegaarden met 0-2. In een gelijkopgaande eerste helft met pogingen aan beide kanten kwam Sporting na een half uur op voorsprong via Avetisov. Na de pauze controleerde geel-blauw de partij en volgden enkele uitstekende kansen. De thuisdoelman voorkwam een grotere achterstand tot de bal in het slotkwartier op de stip ging. Jonckheere zette die strafschop feilloos om en legde de 0-2 eindstand vast.

Sporting Kampenhout 2 – VC Houtem-Oplinter 0

Een sterk Sporting domineerde de hele wedstrijd en boekte een logische 2-0 zege tegen Houtem-Oplinter. In de eerste helft konden de stugge bezoekers nog stand houden, ook al omdat de doelman vlak voor de pauze een strafschop van Roekens redde. Na de koffie bleef geel-blauw dreigen en Maxime Janssens zorgde na een uur voor de logische voorsprong. Nadien ontsnapten de bezoekers een paar keer aan een tweede doelpunt tot Roekens er toch 2-0 van maakte en hiermee de partij besliste.

HO Veltem 2 – Sporting Kampenhout 1

Op het veld van buur Veltem verloor Sporting verrassend een eerste keer dit seizoen nadat het na de rust een 0-1 voorsprong uit handen gaf. Met een vroeg doelpunt van alweer Er zat geel-blauw al snel op rozen. Een voorsprong die gerust hoger had kunnen oplopen. Na de rust knokte de thuisploeg zich in de wedstrijd en na een uur werd het 1-1. Die voorsprong gaf Veltem vleugels en na een hoekschop werd het 2-1. Een verwoed slotoffensief van Sporting leverde geen goals meer op.

Onze partners