Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Morgen, donderdag 1 november, gaan de spelers van de 1e ploeg in Kampenhout wafels verkopen ten behoeve van onze club.

Zij trainen van 09u00 tot 11u00 en daarna start de huis aan huis verkoop.

Bij deze doe ik een oproep aan jeugdspelers, die voor morgen nog geen plannen hebben, om zich om 11u00 te melden op de club zodat ze aan kunnen sluiten bij de spelers van de 1e ploeg en er zo een gezamelijk evenement van maken.

Wie weet worden jullie zo de best verkopende ploeg en winnen jullie een uitstap of gelijkwaardig evenement!

HO Wolvertem Merchtem 1 - Sporting Kampenhout 3

Geel-blauw herpakte zich met een vlotte 1-3 uitzege in de Vlaams-Brabantse derby tegen Wolvertem Merchtem. De Boeck opende al vroeg de score. De thuisploeg moest al snel met tien voort toen Wauthy naar de noodrem greep op De Boeck, die geblesseerd moest worden afgevoerd. Sporting profiteerde optimaal en na een half uur stond het al 0-3 na goals van Segers en Yangassa. Na de rust controleerde Kampenhout en kon een onmachtige thuisploeg enkel de eer redden in de slotfase.

Sporting Kampenhout 2 – SV Oostkamp 4

De stunt van vorige week kende geen vervolg. Sporting ging opnieuw in de fout en verloor met 2-4 van hekkensluiter Oostkamp, dat zelfs één helft met tien speelde. Efficiënte bezoekers liepen 0-2 uit terwijl geel-blauw morste met de kansen. Na een rode kaart lukte De Boeck snel de 1-2 en net toen de gelijkmaker in de lucht hing, scoorde Oostkamp op de counter 1-3. Segers bracht opnieuw hoop maar een nieuw tegendoelpunt, opnieuw te makkelijk weggegeven, besliste de wedstrijd: 2-4.

Beste Supporters

Op deze zonnige vrijdag zijn wij verheugd jullie te melden dat onze erevoorzitter, Patrick Crols, vannacht grootvader geworden is.

Zoon Geoffrey en Schoondochter Nathalie, werden papa en mama van een flinke zoon, Lio (53cm en 3.75kg). Tiens, waar hebben we die naam nog gehoord?

En bij deze is ons Mariëtte nu ook officieel 'overgrootmoeder'!

Dikke proficiat aan de fiere ouders en de ganse familie!!

VC Wingene 1 - Sporting Kampenhout 3

Geel-blauw behaalde een even knappe als verdiende 1-3 stuntzege bij het nog ongeslagen Wingene. Een sterk voetballend Sporting liep met doelpunten van De Boeck en Vangrunderbeek verdiend 0-2 uit. Vlak voor de pauze scoorde de thuisploeg tegen. Na de rust zette Wingene veel druk maar Kampenhout hield stand. Met een rake vrijschop van opnieuw Vangrunderbeek scoorde Sporting een derde keer. Die uppercut kwamen de West-Vlamingen niet meer te boven, het bleef 1-3.

De club heeft na lang beraad en met spijt in het hart, besloten om de samenwerking met T1, Sam Vermeulen, stop te zetten. Ondanks een goede voorbereiding liep het van bij de competitiestart stroef en haalde de ploeg slechts een povere 3 op 18 in de eerste zes competitieduels.

Sporting Kampenhout 1 - Torhout 1992 KM 2

Ook in de thuiswedstrijd tegen het nog puntenloze Torhout is Sporting er niet in geslaagd om het tij te keren. Na een evenwichtige partij werd met 1-2 verloren. Geel-blauw begon niet onaardig maar na vermijdbare tegengoals liep Torhout 0-2 uit en werkten de West-Vlamingen af aan 100%. Na de rust liet Torhout Sporting komen en met een vrije trap bracht Vangrunderbeeck de spanning terug. In de slotfase volgden nog een paar hete standjes voor doel maar de gelijkmaker bleef uit.

Onze partners