Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 2 – FC Heur-Tongeren 3

Geel-blauw verloor vanmiddag met 2-3 van Heur-Tongeren maar was de evenknie van de nieuwe leider. In een evenwichtige eerste helft liet Sporting zich tweemaal vangen bij een standaardsituatie, goed voor 0-2 halfweg. Na de pauze scoorde Kampenhout snel tegen via Acke maar een uiterst efficiënt Tongeren diepte snel uit tot 1-3. Sporting speelde een sterk laatste halfuur en drong aan. Van Ongeval scoorde 2-3 en in de extra tijd hield Govoni invaller Makinguet van de verdiende 3-3.

Bilzerse Waltwilder VV 5 – Sporting Kampenhout 1

Het gaat van kwaad naar erger met Sporting Kampenhout. In een wedstrijd waarin het in de eerste helft niet eens onderlag ging het met zware cijfers de boot in. Maar drie weggeefdoelpunten in cadeauverpakking bepaalden mee het resultaat.

Sporting Kampenhout 0 – ESK Leopoldsburg 3

Geel-blauw begon het jaar in mineur met een 0-3 thuisverlies tegen Leopoldsburg. Kampenhout nam een goede start maar miste de kansen in het eerste kwartier. Na een goedkope strafschop en een weggeefdoelpunt stond het in geen tijd 0-2. Tussendoor bleef een bezoekende elleboog onbestraft. Na deze opdoffers kon Sporting geen vuist maken. Ook na de pauze was er veel goede wil maar een slim Leopoldsburg moest zelf geen indruk maken om in het slot nog verder uit te lopen.