Skip to the content

Sporting Kampenhout neemt afscheid van trainer Sam Vermeulen

Sporting Kampenhout neemt afscheid van trainer Sam Vermeulen
Sporting Kampenhout neemt afscheid van trainer Sam Vermeulen

De club heeft na lang beraad en met spijt in het hart, besloten om de samenwerking met T1, Sam Vermeulen, stop te zetten. Ondanks een goede voorbereiding liep het van bij de competitiestart stroef en haalde de ploeg slechts een povere 3 op 18 in de eerste zes competitieduels.

Bij deze wensen we te benadrukken dat de club Sam zeer erkentelijk is voor de toewijding en niet aflatende inzet. We hebben met zijn aantrekking de kans gegeven aan een jonge en beloftevolle trainer. Een kans die hij met beide handen gegrepen heeft, wat o.a. geresulteerd heeft in de wederopstanding en uiteindelijke redding vorig seizoen.

Net daarom is het als club zeer lastig om vandaag deze beslissing te moeten nemen.
Sam blijft een uitstekende trainer en bovenal een fijne mens. Zo iemand laat je niet graag vertrekken.

Echter, wij hadden niet meer het gevoel dat Sam het tij nog kon keren, hoewel hij zijn uiterste best heeft gedaan. Maar laat één ding zeer duidelijk zijn, de spelers dragen hier minstens een even grote verantwoordelijkheid!

Voortaan komt de dagelijkse sportieve leiding in de handen van vier personen. David Pannis wordt als manager naar Engels model eindverantwoordelijke voor de trainingen, selectie en coaching tijdens de wedstrijden. Hij wordt bijgestaan door Jonas De Graeve en nieuwkomer Christophe Tack, die eind vorig seizoen stopte met voetballen. De doelmannen blijven onder de hoede van Ad Stevens.

De keuze voor deze samenstelling hebben we gemaakt omdat wij ervan overtuigd zijn dat de spelerskern nood heeft aan een trainersstaf die het huis en de spelers door en door kent.

 

Andries Vanhoof,

Voorzitter

About the author

Onze partners