Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

David Pannis verlengde zijn overeenkomst bij Sporting met één jaar en zal tot medio 2020 aan het sportieve roer staan.

Naast de trainer blijven er ook vijf spelers langer de club trouw. Thomas Desmet, Cédric Medard, Nik Vangrunderbeek en Johan Yangassa verlengden hun overeenkomst met twee seizoenen. Ben De Boeck verlengde zijn contract met één jaar met optie voor een bijkomend seizoen.

Onze Nik Vangrunderbeek is door de regionale zender Ring TV genomineerd voor 'het mooiste doelpunt van 2018'. Hij speelde afgelopen voorjaar nog voor SK Londerzeel en scoorde daar met een knappe vrije trap in de kruising. Stemmen kan via de website van Ring TV.

Hierbij dus een warme oproep om massaal op onze smaakmaker te stemmen en hem zo deze leuke eer te gunnen.... De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de sportuitzending van zondag 6 januari 2019. Stemmen maar... op onze Nik!

VC Jong Lede 1 – Sporting Kampenhout 3

Sporting heeft met verve het verlies in de heenwedstrijd rechtgezet en won verdiend met 1-3 in Lede. In de eerste helft was Kampenhout veel scherper dan een mak Lede en met doelpunten van Desmet en Yangassa stond al voor het halfuur verdiend 0-2. Na de pauze rechtte de thuisploeg de rug. Doelman Billast stopte een strafschop en met z’n tweede goal zorgde Yangassa voor 0-3. Geel-blauw viel ongelukkig met tien na het tweede geel voor Verhaeghe maar een beresterke Billast redde een tweede strafschop. Pas in het slot konden de Oost-Vlamingen de eer redden: eindstand 1-3.

FC Lebbeke 1 – Sporting Kampenhout 1

Sporting behaalde op het veld van FC Lebbeke z’n vijfde gelijkspel in zes wedstrijden na een partij die geel-blauw had kunnen winnen maar in het slot evengoed had kunnen verliezen. In de eerste helft bracht Vangrunderbeek Kampenhout op 0-1 en had Sporting uitzicht op meer. Ook na rust kwam dat tweede doelpunt er niet en net toen Kampenhout even met tien stond, maakte de thuisploeg gelijk. Nadien waren er nog een paar dubieuze fases aan beide kanten maar de score wijzigde niet meer.

Sporting Kampenhout 2 – VV Zelzate 2

Geel-blauw behaalde een verdiend gelijkspel tegen Zelzate. De bezoekers begonnen goed maar dan nam Sporting over maar scoren lukte niet. Net in die betere periode werd het op hoekschop 0-1 en dat gaf de bezoekers een boost. Nog voor de koffie scoorde Zelzate met een vrije trap 0-2. In de tweede helft vocht Sporting terug met een doelpunt van Bouzerda. Een kwartier voor tijd zorgde Vangrunderbeek met een mooie vrijschop voor de 2-2. Zelzate mocht in het slot nog blij zijn met dat puntje want Vangrunderbeek zorgde bijna voor 3-2 en een bezoeker ontsnapte aan rood.