Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

FC Rhodienne-De Hoek 2 – Sporting Kampenhout 1

Een door wind en regen geteisterde topper bood al bij al voldoende ingrediënten voor een al bij al genietbaar kijkstuk. Een compenserende scheidsrechter en ongelukkige afwerking kostten Sporting een meer dan verdiend gelijkspel.

Sporting Kampenhout 1 – SC Out-Hoegaarden 0

Na twee gelijke spelen op rij won Sporting vanmiddag met kleinste verschil van een verdienstelijk Out-Hoegaarden. Door de stormwind was het voor beide elftallen niet makkelijk. Geel-blauw begon met windnadeel en na een evenwichtige helft was het nog 0-0. Na de rust werd de thuisploeg dreigender en ontsnapten de bezoekers een paar keer aan een achterstand. In het slotkwartier vond Put toch het gaatje om het enige doelpunt van de middag te scoren. Die voorsprong gaf Sporting niet meer weg.

Sporting Kampenhout 1 – SC Grimbergen 1

Na een aangename partij speelde Sporting 1-1 gelijk tegen Grimbergen. In een vrij evenwichtige eerste helft hielden beide ploegen elkaar perfect in evenwicht. Kort na de rust bracht Medard geel-blauw met het hoofd op voorsprong. Daarna voorkwam een sterke doelman enkele keren de 2-0. Nadat de bal al dan niet over de zijlijn was gegaan, maakte Grimbergen onverwacht gelijk. Sporting zette nog veel druk en was in de slotfase erg dicht bij een nieuwe voorsprong maar het bleef bij een gelijkspel.