Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

VK Liedekerke 4 – Sporting Kampenhout 0

Dat de score van een wedstrijd niet altijd een correcte weergave van het geleverde spel is, hoeven we niet te herhalen. Sporting was een uur minstens de evenknie van leider Liedekerke maar verloor finaal met zwaar overdreven 4-0 cijfers. In de eerste 25 minuten deed geel-blauw de thuisploeg pijn maar scoorde niet uit het overwicht. Ook na de rust raakte de leider niet op dreef tot Avetisov een ongevaarlijke voorzet in eigen doel schoof. Liedekerke toonde zich dan uiterst efficiënt en scoorde nog twee keer veel te makkelijk bij een stilstaande fase. Na gestuntel werd het zelfs 4-0.

HO Veltem 1 – Sporting Kampenhout 3

Geel-blauw speelde een volwassen partij en won oververdiend het streekduel op bezoek bij Veltem. Sporting begon uitstekend, domineerde maar toch was het de thuisploeg die scoorde. Kampenhout ging op zoek naar de gelijkmaker en vlak voor rust werd het 1-1 met een owngoal. In de tweede helft ging Sporting op dat elan verder en Vangrunderbeek bracht geel-blauw met een heerlijke goal op voorsprong. De thuisploeg liep achter de feiten aan, ontsnapte enkele keren aan een derde tegendoelpunt tot Acke in de slotfase nummer drie binnenkopte en de partij besliste.

Het eerste elftal boekte in een oefenduel een duidelijk 4-1 overwinning tegen de beloften van KSK Heist. De Smidt bracht Sporting op voorsprong met een strafschop waarna Heist voor de pauze op 1-1 kwam. In de tweede helft scoorde Jonckheere tweemaal en tussendoor pikte ook aanvoerder Vangrunderbeek z'n goaltje mee.

Doelpunten: De Smidt (strafschop, 1-0), Jonckheere (2-1), Vangrunderbeek (3-1), Jonckheere (4-1).