Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 1 – SC Grimbergen 0

Geel-blauw heeft z’n eerste driepunter van het seizoen beet na een felbevochten zege tegen Grimbergen. Sporting nam doorgaans het initiatief tegen de kort opzittende bezoekers. Kampenhout dreigde het meest maar in de eerste helft werd er niet gescoord. Na de koffie was al snel duidelijk dat wie eerst scoorde ook zou winnen. Sporting drong lange tijd aan terwijl Grimbergen meer en meer dat ene puntje verdedigde. Pas in de toegevoegde tijd kreeg Kampenhout loon naar werken toen Claes de ultieme hoekschop binnenkopte, meteen goed voor de eerste zege.

FC Borght-Humbeek 4 – Sporting Kampenhout 3 

Geel-blauw verloor verrassend op het veld van Borght-Humbeek nadat het twee keer een voorsprong uit handen gaf. De thuisploeg scoorde snel maar binnen de minuut was alles te herdoen via Acke. Sporting controleerde de wedstrijd en opnieuw Acke zorgde voor 1-2. Toch werd het kort voor de rust 2-2. In de tweede helft nam Sporting een droomstart toen Medard een hoekschop binnenknikte. Kort hierop stond het al 3-3 en niet veel later werd het zelfs 4-3 van op de stip. Geel-blauw zette alles op alles, kreeg de kansen en trof ook twee keer het doelkader. Toch bleef het 4-3.

VV Elewijt 2 – Sporting Kampenhout 1

Tegen een stevig Elewijt domineerde geel-blauw het eerste kwartier met steriele druk. Bij de eerste tegenprik van de thuisploeg was het meteen raak toen Baudet overhoeks inschoot. Sporting probeerde wel maar het was telkens net niet. Het werd zelfs 2-0 toen Vannieuwenhuyse een teruglegger mooi in de bovenhoek trapte. Pas na de rust nam geel-blauw over. Na handspel milderde aanvoerder Vangrunderbeek al snel van op de stip. Acke, met een kopbal net naast, en Assalhi, die het zijnet trof, waren dicht bij de gelijkmaker. Ondanks een betere tweede helft kwam de logische gelijkmaker er niet. Volgende zondag om 15.00 uur volgt het echte werk met de competitiestart in eerste provinciale op het veld van FC Borght-Humbeek.

(JG)

VK Holsbeek 1 – Sporting Kampenhout 2

Op het veld van tweedeprovincialer VK Holsbeek kwam geel-blauw na ruim een halfuur op achterstand toen Nwadika van op de middenlijn met een lob scoorde. De thuisdoelman redde enkele keren de meubelen. Na de rust zette Sporting de scheve situatie recht. Na een vlotte combinatie trapte aanvoerder Vangrunderbeek de bal in de verste hoek. Enkele minuten verraste een voorzetschot van Desmet alles en iedereen zodat geel-blauw met 1-2 won. Volgende zondag om 15.00 uur speelt Sporting een laatste oefenduel op het veld van tweedeprovincialer VV Elewijt.

Onze partners