Skip to the content

Verdiende en deugddoende overwinning!

Beste voetbalvrienden,

 

De 1ste 3 speeldagen van het jonge voetbalseizoen zitten er al op en sinds gisteren is ook de 0 van onze tabellen, na een verdiende en deugddoende overwinning!

Het doet ons bovendien enorm veel plezier om vast te stellen hoeveel mensen er weer komen eten zijn voor de wedstrijd en nadien, samen met nog een pak andere supporters de wedstrijd hebben bijgewoond! We zitten nu eenmaal in een geografisch minder interessante reeks en het is voor ons dan ook een dikke meevaller dat er gisteren een pak volk uit eigen gemeente aanwezig was. Want ook al brengen onze 'verre' tegenstanders misschien weinig volk mee, als we elke thuismatch op zo'n massale steun kunnen rekenen van onze eigen achterban, is dat meer dan zomaar een opsteker!

Dus bij deze een oproep om ook bij de overige thuiswedstrijden onze jongens (en bij uitbreiding) de ganse club te blijven steunen!

Jammer genoeg moeten we ook één minpunt aankaarten. Tijdens de voorbije thuiswedstrijden hebben we moeten vaststellen dat sommige 'anders gekleurde' spelers van de tegenpartij beledigingen hebben moeten ondergaan die niet thuishoren op en rond een voetbalveld. Dit soort van opmerkingen vanuit de tribune aanvaarden we niet, en past niet in ons clubbeleid, noch binnen de eigenheid van onze club Sporting Kampenhout. We zouden jullie willen vragen om dit soort 'negatieve' aanmoedigingen achterwege te laten. Ook in het heetst van de strijd, zijn er volgens ons andere manieren om voor sfeer te zorgen en onze jongens op een POSITIEVE manier een hart onder de riem te steken!

Wij hopen dan ook dat we dit soort zaken in de toekomst niet meer zullen moeten vaststellen.

Wat de wedstrijd van gisteren betreft, hebben we ook kunnen zien dat ons initiatief, 5 bonnetjes kopen en het 6de gratis, gesmaakt werd! Wij zullen dus in de toekomst nog gelijkaardige promotie acties uitwerken. Hou dus zeker onze site en FB pagina in't oog!!

Zo mensen, de kop is er af! De eerste punten zijn binnen, de eerste doelpunten zijn gemaakt en onze Robby heeft z'n eerste clean sheet van het nieuwe seizoen achter zijn naam staan!

Hopelijk trekken we de lijn door, te beginnen met de eerstvolgende wedstrijd, komende zondag op Merelbeke. Zoals aangekondigd, zal er opnieuw een spelersbus ingelegd worden en kunnen er enkele supporters mee voor de democratische prijs van 12€. Inschrijven kan per mail bij André Elinckx en dit tot woensdagmiddag! De bus vertrekt om 11.45u stipt, aan de sporthal. Gelieve dus om 11.30u aanwezig te zijn!

 

Andries Vanhoof

About the author

comments powered by Disqus
Onze partners