Skip to the content

Stefan Vaerewijck

Stefan Vaerewijck
Stefan Vaerewijck

Beste Leden

Met zeer veel pijn in het hart meld ik jullie het overlijden van Stefan Vaerewijck. Stefan was reeds meerdere jaren een gepassioneerd en toegewijd jeugdtrainer bij KSK en later Sporting Kampenhout. Zijn enorme liefde voor het voetbalspelletje leidde soms tot geanimeerde discussies maar maakte hem vooral een zeer betrouwbaar én waardevol lid van onze jeugdwerking. Iemand waarop je steeds kon terugvallen. Stefan keek niet op een ploegje meer of minder onder z'n hoede en ook geen enkele jeugdstage was hem te veel!

De afgelopen jaren moest hij noodgedwongen, door ziekte, wat gas terugnemen maar ook dan bleef hij onze club trouw en vervulde hij z'n rol als jeugdscout met even veel passie en toewijding!

Tijdens de nacht van afgelopen zondag op maandag heeft hij de oneerlijke strijd jammer genoeg moeten staken.

Ook tijdens z'n laatste weken, bleef voetbal z'n gespreksonderwerp bij voorkeur. Dit konden we ondervinden tijdens een laatste bezoekje bij hem thuis, vorige dinsdag. Maar ook de liefde en zorg voor z'n gezin kwamen die avond vaak aan bod!

Ik wens bij deze dan ook in de eerste plaats m'n steun te betuigen aan z'n vrouw Nancy, zoon Kobe en dochter Maud!

Beste Stefan, je was zo'n typische schakel in onze jeugdwerking, waarvan je de waarde pas echt beseft wanneer die er plots niet meer is. Het ga je goed!

Namens de club Andries Vanhoof Voorzitter Sporting Kampenhout

About the author

Onze partners