Skip to the content

Geel-blauw een uur de evenknie van bezoekers

Foto: Assalhi en Put zetten bezoeker Barkellil onder druk. (© foto Jeroen Goolaerts)
Foto: Assalhi en Put zetten bezoeker Barkellil onder druk. (© foto Jeroen Goolaerts)

Sporting Kampenhout 1 – Diegem Sport 8

Geel-Blauw kwam ei zo na snel op voorsprong toen een schot van Assalhi op de lijn werd gered. In een evenwichtige eerste helft dreigden Put en Benamar. Barkellil omspeelde Maes en legde binnen. Sporting reageerde meteen toen Aba Yahya mooi Meylemans vrijspeelde die prachtig in de kruising schoot. De doelman loste een schot van Van Belle, maar niemand was gevolgd.

Na de koffie speelde Van Belle de bal naar Put die inschoot: de doelman redde met de voet. Met een flipperkastdoelpunt bij een hoekschop scoorde De Marrée de 1-2. Opnieuw De Marrée kopte een hoekschop binnen en op tegenaanval maakte Egerickx er 1-4 van. Een door vele wissels fel verjongd Kampenhout slikte in het slot nog vier goals via Egerickx, De Koker en nog tweemaal Egerickx. Zo kwam er een fel overdreven score op het bord voor een vlot scorend Diegem. In de slotminuut redde Maes nog een strafschop. De licht geblesseerden Claes, Goovaerts en Hakizimana kwamen niet in actie.

(JG)

Sporting Kampenhout: Maes, Desmet (73’ Piret), Avetisov (73’ Van Hoof), De Backer (59’ Peeters), Aba Yahya (46’ De Smidt), Van Den Broeck (73’ Pierloot), Vangrunderbeek (59’ Joostens), Assalhi (46’ Dumon), Meylemans (73’ Gaïse), Put (73’ Mandoudane), Van Belle (59’ Debacker).

Doelpunten: 37’ Barkellil (0-1), 39’ Meylemans (1-1), 61’ De Marrée (1-2), 68’ De Marrée (1-3), 73’ Egerickx (1-4), 82’ Egerickx (1-5), 84’ De Koker (1-6), 86’ Egerickx (1-7), 89’ Egerickx (1-8).

About the author

Onze partners