Skip to the content

Eerste "gedwongen" voetbavrije weekend is achter de rug

Allen,

Het eerste "gedwongen" voetbavrije weekend is achter de rug.

De maatregelen, genomen door de overheden, zijn drastisch maar blijken noodzakelijk om een verdere opmars van het Corona Virus te stoppen en de trend te keren.

Wij vragen dan ook aan al onze leden en inwoners van Kampenhout en omliggende gemeenten, om de regels te respecteren zodat we zo snel mogelijk weer naar een normale situatie kunnen terugkeren! Dit vooral in het belang van ieders gezondheid en zeker voor die van de de kwetsbare mensen onder ons. Maar ook uit respect voor de ondernemers en bedrijven die door deze sancties zwaar getroffen worden en die hopen zo snel mogelijk te kunnen heropstarten.

De verveling zal ongetwijfeld toeslaan maar gelukkig is het alweer wat beter weer zodat we ten minste kunnen buiten komen en frisse lucht kunnen opsnuiven. Echter, wij vragen met aandrang om niet samen te scholen op en rond onze voetbalterreinen. Hoewel de voetbalmicrobe ons allemaal reeds jaren in de greep heeft, is een partijtje voetbal onder vrienden op één van onze terreinen, nu niet meteen het beste idee. Dit geldt zowel voor de Zeype als voor de Votvinken.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

About the author

Onze partners