Geel-blauw houdt schietoefening in de tweede helft

Sporting Kampenhout 8 – Stormvogels Haasrode 1

In de derde bekerwedstrijd maakte Sporting brandhout van Haasrode. Voor de pauze liet niets zo’n score uitschijnen maar finaal werd het liefst 8-1 na een sterke tweede helft. Haasrode kwam verrassend op winst toen Vliers een vrije trap rechtstreeks binnenschoot (0-1). Niet veel later vond De Smidt van op rechts Put die meteen orde op zaken stelde (1-1). Na een donderpreek van trainer Pannis tijdens de rust zagen we een heel ander Sporting na de koffie. Op aangeven van Assalhi knalde Put raak (2-1). Even later vond Put van op de achterlijn De Backer aan de tweede paal en het was opnieuw bingo (3-1). Een bedrijvige Put zette van op rechts voor en Vandoren tikte de bal voor de neus van Assalhi in eigen doel (4-1). Geel-blauw bleef komen. Goovaerts stuurde de bal binnendoor naar Assalhi die scoorde met een plaatsbal in het hoekje (5-1). Even later stuurde De Smidt de bal diep naar De Backer die met een mooie boogbal doelman Vanhole te grazen nam (6-1). Vangrunderbeek vond één minuut later Van Belle voor doel en die tikte de bal subtiel in het dak van het doel (7-1). Tien minuten voor tijd legde Van Belle terug op Put die zijn derde goal van de avond in de verste hoek trapte (8-1). De afsluitende strafschoppen eindigden op 4-4.

Sporting Kampenhout: Billast, Desmet (79’ Peeters), Avetisov, Claes, De Smidt (79’ Piret), De Backer, Goovaerts, Vangrunderbeek (74’ Dumon), Assalhi (74’ Debacker), Put, Van Belle.

Doelpunten: 12’ Vliers (0-1), 19’ Put (1-1), 55’ Put (2-1), 57’ De Backer (3-1), 68’ Vandoren (own, 4-1), 71’ Assalhi (5-1), 73’ De Backer (6-1), 74’ Van Belle (7-1), 80’ Put (8-1).

Wedstrijdleiding: Wannes Bleukx.