Skip to the content

Geel-blauw geeft ruime voorsprong bijna uit handen

Foto: Ilias Assalhi gaat in duel met Kamiel Houben. (© foto Jeroen Goolaerts)
Foto: Ilias Assalhi gaat in duel met Kamiel Houben. (© foto Jeroen Goolaerts)

VC Kessel-Lo 2000 2 – Sporting Kampenhout 3

Kessel-Lo begon gretig aan de wedstrijd en was snel gevaarlijk. Aan de overkant werd een schot van Debacker op de lijn gered. Doelman Maes moest voor de pauze twee keer redden. Kort na de herneming ging doelman Martinet in de fout op De Smidt. Aanvoerder Van Den Broeck zette de strafschop zuiver om (0-1). Assalhi schoot eerst nipt naast. Even later stuurde Debacker de bal mooi binnendoor en nu trapte Assalhi beheerst binnen (0-2). Met een lage vrijschop in de verste hoek dreef de ingevallen Vangrunderbeek de score halfweg de tweede helft verder op (0-3). De ‘thuisploeg’ milderde toen Parys laag in de verste hoek schoot (1-3). Debacker had een vierde goal aan de voet maar de doelman redde. In de slotminuut kreeg Semmam een zee aan ruimte en hij scoorde nog een tweede keer voor Kessel-Lo zodat het nog even spannend werd. De strafschoppen eindigden op 4-4.

(JG)

Sporting Kampenhout: Maes, Piret, Peeters (64’ Avetisov), Van Den Broeck, Desmet, Joostens, Claes (56’ Vangrunderbeek), Dumon, Assalhi (64’ Put), De Smidt (64’ Van Belle), Debacker.

Doelpunten: 47’ Van Den Broeck (strafschop, 0-1), 62’ Assalhi (0-2), 67’ Vangrunderbeek (0-3), 75’ Parys (1-3), 89’ Semmam (2-3).

Wedstrijdleiding: Luc Bosmans.

 

About the author

Onze partners