Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

SC Grimbergen 1 – Sporting Kampenhout 2

Een verjongd Sporting behaalde een verdiende zege op het veld van Grimbergen. Geel-blauw, dat de hele wedstrijd domineerde, kwam via Put verdiend op 0-1. De thuisploeg kwam uit het niets op gelijke hoogte met een afstandsschot. Grimbergen ontsnapte enkele keren aan een nieuwe achterstand maar die 1-2 kwam er toch met het eerste doelpunt van Azdad. In het slot speelde de thuisploeg alles of niets maar Sporting hield de winst vast, ook al kreeg een sterk debuterende Delhaisse nog rood.

<p><strong>FC Borght-Humbeek 1 – Sporting Kampenhout 0</strong></p>
<p><em>Een gehavend Sporting verloor diep in de toegevoegde tijd ongelukkig met het kleinste verschil op de modderakker van Borght-Humbeek. In een gelijkopgaande eerste helft gingen beide ploegen voluit hun kans op een moeilijk bespeelbaar veld. Na rust bleef het duel boeiend met een, zonder succes, aandringende thuisploeg. In de slotfase kwam geel-blauw er enkele keren goed uit maar scoorde niet. Diep in de extra tijd bleef de bal na een hoekschop hangen en met een moddergoal viel de 1-0. Trainer Dessaer moest flink sleutelen aan zijn elftal nadat Avetisov, Er en Goovaerts met Covid-19 uitvielen. </em></p>

Sporting Kampenhout 2 – HO Bierbeek 2

Ondanks een goede wedstrijd gaf Sporting in het slot een zekere overwinning uit handen tegen Bierbeek: 2-2. Met een vroeg doelpunt van Roekens nam geel-blauw nochtans een droomstart. Een dominant Sporting kon die voorsprong niet uitdiepen en Bierbeek maakte onverwacht gelijk. Na de pauze volgde hetzelfde scenario met de thuisploeg die snel weer op voorsprong kwam via Put. Kampenhout leek de controle te hebben tot Bierbeek in het slot erg gevleid de 2-2 maakte van op de stip. In de slotminuut ontsnapten de bezoekers aan een terechte rode kaart na een slag.