Sporting verliest nipt laatste oefenwedstrijd

VV Elewijt 2 – Sporting Kampenhout 1

Tegen een stevig Elewijt domineerde geel-blauw het eerste kwartier met steriele druk. Bij de eerste tegenprik van de thuisploeg was het meteen raak toen Baudet overhoeks inschoot. Sporting probeerde wel maar het was telkens net niet. Het werd zelfs 2-0 toen Vannieuwenhuyse een teruglegger mooi in de bovenhoek trapte. Pas na de rust nam geel-blauw over. Na handspel milderde aanvoerder Vangrunderbeek al snel van op de stip. Acke, met een kopbal net naast, en Assalhi, die het zijnet trof, waren dicht bij de gelijkmaker. Ondanks een betere tweede helft kwam de logische gelijkmaker er niet. Volgende zondag om 15.00 uur volgt het echte werk met de competitiestart in eerste provinciale op het veld van FC Borght-Humbeek.

Sporting Kampenhout: Billast, Jonckheere, Medard, Peeters, Desmet (46’ Lemmens), Heyvaert, Hakizimana, Azdad (46’ Assalhi), Vangrunderbeek (84’ Van Calster), Put, Acke.

Doelpunten: 18’ Baudet (1-0), 29’ Vannieuwenhuyse (2-0), 47’ Vangrunderbeek (strafschop, 2-1).

Scheidsrechter: Mathew Breyssem.