Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

FC Wezel Sport 3 – Sporting Kampenhout 1

Ondanks een degelijke partij verloor Sporting met 3-1 op het veld van Wezel. Rond het halfuur zorgde Er voor een 0-1 voorsprong maar na een zwak kwartier scoorde de thuisploeg tweemaal tegen zodat er gerust werd met een 2-1 achterstand. Na de pauze verzette geel-blauw de bakens met veel druk naar voor. Maar andermaal zat het niet mee toen Jonckheere de paal trof. De gelijkmaker hing een tijdje in de lucht maar kwam er niet. Pas in de slotfase had de ambitieuze thuisploeg zekerheid: 3-1.

Sporting Kampenhout 0 – VC Houtvenne 3

Tegen de profs van Houtvenne leed Sporting een eerste nederlaag van het seizoen. De bezoekers konden snel scoren en hielden de wedstrijd daarna goed op slot. Na de pauze probeerde geel-blauw wel maar de bezoekers gaven bijna niets weg. Halfweg de tweede helft werd het 0-2 nadat een bezoeker de bal onbestraft met de hand meenam. Dit brak de veer bij Sporting en de kopjes gingen naar beneden. Hierdoor slikte het ook nog een derde doelpunt, wat geen schande is tegen deze sterke ploeg.

Eendracht Termien 2 – Sporting Kampenhout 2

Na een degelijke wedstrijd haalde Sporting een meer dan verdiend 2-2 gelijkspel op het veld van Termien. Geel-blauw kwam van op de stip snel op winst via Roekens. De thuisploeg kwam weer gelijk maar na een rake kopbal van Maxime Janssens ging Sporting met een 1-2 voorsprong de rust in. De partij bleef in de tweede helft goed op en af gaan en Kampenhout was tweemaal zeer dicht bij een geruststellend derde doelpunt. De Limburgers drongen nog fel aan in het slotkwartier en met een dubieus gefloten strafschop sleepte de thuisploeg alsnog een puntje uit de brand: 2-2.

Sporting Kampenhout 0 – FC Nijlen 0

Geel-blauw vierde zijn terugkeer in nationale met een scoreloos gelijkspel tegen Nijlen. Sporting speelde met een groot hart en kreeg de beste kansen. Voor de rust was Epolo dicht bij de opener. Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld: de partij was vrij evenwichtig maar Kampenhout zorgde voor het meeste doelgevaar. Epolo en Er kregen de bal niet voorbij de doelman. In de slotfase ontsnapte Nijlen aan verlies toen Put de bal tegen de binnenkant van de paal schoot, zodat het finaal 0-0 bleef.