Geel-blauw speelt gelijk in eerste oefenduel in de hitte

Sporting Kampenhout 1 – SK Nossegem 1

In een loden hitte, er werden weerrecords gebroken, heeft Sporting 1-1 gelijk gespeeld tegen tweedeprovincialer Nossegem. Veel zoeken en tasten in de eerste helft waarin Meylemans twee keer dicht bij de opener was. Pas na de rust kwam er wat meer vaart in het spel en was geel-blauw baas. Goovaerts miste alleen voor de doelman en Assalhi besloot voorlangs. Tegen de gang van het spel in kwam Nossegem op winst via Delestinne. Kampenhout bleef zoeken naar dat doelpunt en dat kwam er ook via de aan de rust ingevallen Robbe De Backer. Na de logische gelijkmaker trof Vangrunderbeek nog het doelhout, zodat het 1-1 bleef. Testspeler Maxim Dumon speelde in de eerste helft. Claes (patellapees), Peeters (enkel), Piret (vakantie) en Van Belle (adductoren) kwamen niet in actie.

Sporting Kampenhout: Maes (46’ Billast), Desmet, Avetisov (46’ Medard), Van Den Broeck, Aba Yahya (62’ Joostens), Dumon (46’ De Backer), Goovaerts, De Smidt, Assalhi (62’ Put), Meylemans (46’ Hakizimana), Debacker (46’ Vangrunderbeek).

Doelpunten: 64’ Delestinne (0-1), 74’ De Backer (1-1).