Sporting bekroont sterke prestatie met vier goals

VK Linden 0 – Sporting Kampenhout 4

Sporting speelde een goede wedstrijd met mooi voetbal en won zo oververdiend met 0-4 op het veld van derdeamateurklasser VK Linden. Geel-blauw kwam al snel op voorsprong na handspel bij de thuisploeg. Aanvoerder Vangrunderbeek zette de strafschop om (0-1). Kampenhout bleef voor doelgevaar zorgen en vergat ook niet te scoren in de eerste helft. Bij een hoekschop van Vangrunderbeek kopte Van Belle binnen (0-2). Even later was het weer raak voor geel-blauw toen Avetisov scoorde na een afgeweerde hoekschop (0-3). Ook na de rust behield een goed combinerend Sporting de controle. Na een mooie collectieve aanval maakte Van Belle z’n tweede goal van de avond (0-4), waarna Kampenhout de wedstrijd zonder tegendoelpunt uitspeelde. Een tevreden trainer David Pannis na afloop van de partij: “Vooral goed voetbal gebracht en veel kansen gecreëerd, een positieve avond dus”.

Sporting Kampenhout: Billast, Medard (46’ Peeters), Desmet (70’ Piret), Avetisov, Claes, De Backer, Goovaerts, Vangrunderbeek (70’ Joostens), Put, De Smidt (61’ Debacker), Van Belle.

Doelpunten: 5’ Vangrunderbeek (strafschop, 0-1), 23’ Van Belle (0-2), 27’ Avetisov (0-3), 63’ Van Belle (0-4).

Wedstrijdleiding: Erik Bury bijgestaan door Yoram Lox en Geoffrey Martens.