Fel verjongd Sporting geeft dubbele voorsprong uit handen

VC Bekkevoort 3 – Sporting Kampenhout 2

Een experimenteel en fel verjongd Sporting, met een gemiddelde leeftijd van amper 18 jaar, nam op een verschrikkelijk slecht veld een uitstekende start en leidde na een kwartier al met 0-2. Eerst scoorde gelegenheidsaanvoerder Niels Debacker met een afstandsschot in de hoek (0-1). Enkele minuten later stond de youngster opnieuw aan het kanon met een vrije trap in het hoekje (0-2). Kort voor de pauze sloeg Bekkevoort terug met een doelpunt van aanvoerder Huybrechts (1-2), meteen ook de ruststand. Na de verfrissingen sloeg de vermoeidhied toe bij onze youngsters en daar profiteerde de tweedeprovincialer van. Al in de eerste minuut na de rust scoorde Peeters de gelijkmaker (2-2). Nog voor het uur moest geel-blauw zelfs achtervolgen toen ook Bodunrin scoorde (3-2). Daar bleef het bij maar ondanks het nipte verlies is dit toch een prestatie om fier op te zijn. De nieuwe clubleuze ‘Future is everything’ werd alle eer aangedaan. De afsluitende strafschoppen eindigden op 3-3.

Sporting Kampenhout: Maes, Piret, Cooreman, Gomes Garcia, Mandoudane, Joostens, Van Ingelgom (46’ Simmes), Hakizimana (68’ Khusinov), Dumon (68’ Gaïse), De Smidt (46’ Muteba), Debacker.

Doelpunten: 9’ Debacker (0-1), 15’ Debacker (0-2), 43’ Huybrechts (1-2), 46’ Peeters (2-2), 57’ Bodunrin (3-2).

Wedstrijdleiding: Geert Latet.