Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 1 – SC Out-Hoegaarden 2

Geel-blauw speelde opnieuw een degelijke wedstrijd maar gaf in de slotfase een verdiende 1-0 voorsprong weg en verloor zelfs nog met 1-2 van Hoegaarden. In een flauwe eerste helft was Sporting de betere ploeg en Reniers kopte met de pauze in zicht raak. Na rust trof Reniers de paal en daarna deed Billast twee goede reddingen. Sporting liet in het slot de 2-0 liggen en 30 seconden later stond het 1-1. Een pover Hoegaarden ging nog op een diefje met de drie punten aan de haal na balverlies.

VK Linden 5 – Sporting Kampenhout 3

Geel-blauw speelde zeker geen onaardige wedstrijd maar ging finaal toch met 5-3 de boot in op het veld van Linden. Na een vroege achterstand draaide Sporting de situatie vliegensvlug om met goals van Goovaerts en Janssens. Na de koffie begon geel-blauw nog goed maar Linden scoorde de 2-2. Het sein voor de thuisploeg om een tandje bij te steken en uit te lopen tot 4-2. Bettache kopte een hoekschop in en Sporting streed tot de laatste minuut voor 4-4. In de extra tijd werd het alsnog 5-3.

Sporting Kampenhout 1 – Europa 90 Kraainem FC 1

Een geel-blauw met twee gezichten redde in de slotfase een punt tegen Kraainem en behaalde zo een deugddoend 1-1 gelijkspel. In een evenwichtige eerste helft met weinig gevaar was Sporting nog het dichtst bij een doelpunt. Na een mistasten kwam Kraainem in het begin van de tweede helft op 0-1. Daarna duwden de bezoekers wel door maar ze verzuimden de score op te drijven. In de slotfase kreeg Sporting een hoekschop en Wauthy buffelde de gelijkmaker onhoudbaar tegen de netten: 1-1.

KV Tervuren-Duisburg 5 – Sporting Kampenhout 1

Sporting leed in de kelderkraker tegen Tervuren-Duisburg een overdreven 5-1 nederlaag. Geel-blauw begon veel te slap en stond in geen tijd 2-0 achter. Daarna kreeg het wel kansen maar kreeg de bal niet in doel. Na slap verdedigen werd het zelfs 3-0. Na de koffie begon Sporting gedreven maar het doelpunt viel opnieuw aan de overkant na buitenspel. Roekens zorgde op het uur voor de eerredder en een tweede bezoekend doelpunt hing in de lucht. In de slotfase werd het zelfs nog 5-1.

Sporting Kampenhout 1 – HO Bierbeek 3

Sporting leed op eigen veld een pijnlijke 1-3 nederlaag tegen Bierbeek nadat het op vijf minuten tijd de wedstrijd helemaal uit handen gaf. Een goed combinerend geel-blauw moest in de eerste helft nochtans niet onderdoen en had pech toen Canda de onderkant van de lat trof. Vlak voor de pauze slikte Sporting drie goals op amper vijf minuten en was de partij gespeeld. Janssens zorgde snel na rust met een strafschop voor 1-3 en geel-blauw bleef nadien aandringen. Romedenne trof de paal en enkele andere kansen bleven onbenut. Bierbeek controleerde en won zo met 1-3.

Sporting Kampenhout 5 – Eendracht Mazenzele Opwijk 3

Na een waar doelpuntenfestival won Sporting met 5-3 van Mazenzele Opwijk. In de eerste minuut was het al meteen raak via Roekens en even later scoorde Er de 2-0. De bezoekers wisten niet wat hen overkwam toen Roekens er 3-0 van maakte. Ze scoorden wel snel tegen maar met een vrije trap legde Janssens de ruststand vast op 4-1. Hoewel Mazenzele Opwijk niet echt gevaarlijk werd na de pauze, scoorde het twee keer op evenveel minuten en werd het plots razend spannend. Sporting miste nog enkele kansen, zelfs een strafschop, en zag Billast knap de ultieme gelijkmaker redden. In de extra tijd ging de bal weer op de stip: Janssens scoorde nu wel de 5-3.

Olympia SC Wijgmaal 3 – Sporting Kampenhout 2

Frustrerende namiddag voor een strijdvaardig geel-blauw. Het verdiende minstens een punt maar verloor met 3-2 in Wijgmaal nadat het, we zeggen het nochtans niet graag, enkele keren flink werd benadeeld. Met een mooi doelpunt zorgde Janssens voor 0-1. Net toen Sporting even met tien stond, werd het uit het niets 1-1, ook de stand bij de rust. In de tweede helft scoorde Wijgmaal snel twee keer. Bij het derde doelpunt bleef een trekfout op Goovaerts onbestraft. Azdad zorgde met een schuiver direct voor 3-2. Geel-blauw ging voluit voor een derde doelpunt maar de verdiende gelijkmaker kwam er niet. Goovaerts werd nog onterecht uitgesloten in de slotfase.

Crossing VV Elewijt 3 – Sporting Kampenhout 1

Ondanks een verdienstelijke wedstrijd verloor Sporting in het slotkwartier met 3-1 op het veld van buur Elewijt. In een evenwichtige eerste helft dreigden beide ploegen een paar keer en kwam de thuisploeg bij een hoekschop 1-0 voor op slag van rust. Na de pauze bleef de partij in evenwicht. Na balverlies maakte Azdad verdiend gelijk. In het slot liep het toch mis want na een strafschop werd het 2-1. Bettache was dicht bij de gelijkmaker maar stuitte op de doelman. Met een afgeweken bal werd het 3-1.

Sporting Kampenhout 1 – FC Eppegem 5

Een onmachtig geel-blauw liet zich als lammetjes naar de slachtbank leiden door Eppegem en verloor andermaal met zware 1-5 cijfers. Na een dramatisch eerste kwartier stond het 0-2 en was de kloof al geslagen, zeker toen het nog voor de rust 0-3 werd. Na de pauze dreigde Sporting maar viel het doelpunt opnieuw aan de overkant. Romedenne redde uit een scherpe hoek de eer maar meer zat er niet in voor geel-blauw, dat in de slotfase nog een vijfde doelpunt slikte van op de stip.

OHR Huldenberg 1 – Sporting Kampenhout 0

Een onuitgegeven en verjongd Sporting verdiende een punt maar verloor na een lichte strafschop met het kleinste verschil op het veld van Huldenberg. In de eerste helft was geel-blauw de beter voetballende ploeg maar het kon de schaarse kansen niet benutten. De thuisploeg kon na de pauze meer zijn wil opdringen en na een lichte fout ging de bal op de stip. Sporting herstelde nadien opnieuw het evenwicht maar scoren bleek eens te meer het pijnpunt zodat de gevleide 1-0 bleef staan.