Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

ERC Hoeilaart 0 – Sporting Kampenhout 1

Sporting heeft in de eerste wedstrijd onder Sam Vermeulen meteen een gouden zaak gedaan door met 0-1 te gaan winnen bij ERC Hoeilaart. Arno Claes schoot geel-blauw al vrij snel op winst waarna Kampenhout die voorsprong met succes verdedigde. Na de pauze verzuimde Sporting de kloof te vergroten. In het slotkwartier zette Hoeilaart nog alles op alles maar de thuisploeg kon niet meer scoren, mede door een uitstekende Robby Billast. Zo gaat geel-blauw met een goed gevoel de winterstop in.

FC Diest 3 – Sporting Kampenhout 0

Sporting ging na een hoopgevende vier op zes nu kansloos met 3-0 onderuit bij rechtstreeks concurrent FC Diest. De thuisploeg startte in de hoogste versnelling en na minder dan een kwartier stond het al 2-0. Kort voor de pauze was de wedstrijd al gespeeld na een derde thuisdoelpunt. In de tweede helft controleerde Diest de partij en kwam de Warandeploeg er nog enkele keren goed uit. Een onmondig geel-blauw kon daar amper iets tegenover zetten en mocht blij zijn dat de score niet opliep.

Sam Vermeulen is de nieuwe trainer bij Sporting Na enkele dagen van speculatie is de kogel nu door de kerk: Sam Vermeulen (20-04-1982) is officieel aangesteld als opvolger van Jo Claes en wordt vanaf nu de T1 bij geel-blauw.

Sporting Kampenhout 0 – OVC Sterrebeek 0

Het streekderby tegen OVC Sterrebeek eindigde na een teleurstellende partij op een scoreloos gelijkspel. Op een zwaar veld kon geen van beide ploegen echt z’n wil opdringen. De toeschouwers kregen veel middenveldspel te zien met weinig doelgevaar. Na de koffie probeerde Kampenhout de bakens te verzetten maar toch was het opletten voor enkele gevaarlijke tegenaanvallen van de bezoekers. Zo bleef het finaal 0-0, een resultaat waar beide trainers konden mee leven na afloop.

Onze partners